Japansk Whisky Nikka Taketsuru Pure Malt Whisky EP97510

Nikka Taketsuru Pure Malt Whisky

Japansk Whisky lagret 17 år - en helt unik japansk whisky

559,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Dette er den nyeste udgave af den velrenommerede Nikka Taketsuru Pure Malt, som blev lanceret i 2020.

Whiskyen er en blanding af single malts fra Nikka destillerierne Miyagikyo og Yoichi, og er repræsenterer Nikkas hus-stil utroligt godt!
Det er en ufatteligt balanceret, men samtidig spændende og kompleks whisky. Det er ganske enkelt utroligt, at en ”No Age Statement”-whisky tappet ved 43% kan smage så godt. Hatten af, endnu engang, for master blenderen hos Nikka!

Farven på denne whisky er dyb gylden, og i næsen findes noter af god æblecider, saftig pære, grapefrugt og gamle egetræsfade. Der er også mere røg end man forventer for en japansk whisky i denne klasse, men det er stadig en elegant røgfornemmelse.

I munden imponeres man med en rund og balanceret smag med en mellemfyldig, behageligt olieret mundfølelse. Igen er der flot, mild tørverøg, kardemomme og kandiseret frugt. Fin og lang eftersmag.

Produktinformation

Nikka
EP97510
Produktinformation
Alkohol volumen
43%
Indhold volumen
700ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.