Spiritus Nikka Coffey Gin EJ75120

Nikka Coffey Gin

Japansk gin fra det verdensberømte Nikka destilleri. En frisk gin med eksotiske citrusnoter der både kan nydes ren eller i cocktails.

395,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne fantastiske Nikka Coffey Gin har på ganske kort tid sat et markant aftryk på det internationale ginmarked. Den utroligt smagfulde gin bliver fremstillet på Nikkas berømte whiskydestilleri, Miyagikyo. Måske kunne man henledes til at tro, at ginnen indeholder kaffe, men det er ikke tilfældet. Navnet ”Coffey” kommer fra en speciel type destillationsapparat, en såkaldt Coffey still, som denne gin altså er fremstillet på. Til gengæld er ginnen ekstraordinært citrusspækket, med aroma fra mange asiatiske citrusfrugter som yuzu, amanatsu, kabosu og shikuwasa.

Farve: Krystalklar - uden farve

Duft: Citruspræget med noter af både yuzu, citron og grapefrugt. En sprød og næsten frisk enebærnote med en smule peber, giver en god balance i én af ginverdenens mest interessante aromaer.

Smagsnoter: Intens, cremet og sprængfyldt med tropisk frugt, citrusolier og noter af peber.

Produktinformation

Nikka
EJ75120
Produktinformation
Alkohol volumen
47%
Indhold volumen
700ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Kunder, der købte denne vare, købte også