Umeshu Choya Gold Edition Umeshu 500ml 19% EM16700
Nedsat pris

Choya Gold Edition Umeshu 500ml 19%

Sød og syrlig japansk blomme likør i en eksklusiv udgave med flager af bladguld der flyder rundt i det ravgyldne hav af likør med noter af honning og stenfrugt

939,00 kr. 989,00 kr. - 50,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Choya er verdenskendte for deres blomme likør, også kendt som Umeshu. Nogle kalder også Umeshu for 'blommevin', men det er faktisk en lidt forkert betegnelse. Drikken fremstilles nemlig ved at tilsætte de sure Ume blommer og sukker til Shochu (ris-snaps), hvorefter drikken trækker smag. Det er dermed ikke en vin i den klassiske forstand, hvor man fermenterer drikken for at skabe alkohol og smagsprofil.

Umeshu har en på samme tid sur og sød smag. Ume blommerne er i familie med bl.a. abrikoser, så der er en klar aroma af stenfrugt og mandel der træder frem. Sødmen er meget fremtræden, men Umeshu kan sagtens drikkes rent. Vi kan dog også varmt anbefale at blande den op i cocktails eller bare med iskoldt vand med brus.

Udover den skønne smag, har denne Choya Gold Edition desuden et ekstra trick oppe i ærmet!
Til de ekstra festlige lejligheder, jubilæer eller fødselsdage, bliver det ikke mere eksklusivt end at fejre det med denne specielle flaske, hvor der flyder små flager af bladguld rundt i det ravgyldne hav af likør med noter af honning og stenfrugt.

Farven er som nævnt ravgylden og tilsat hundredvis af små guldflager.
Duften er tydeligt præget af marcipan, honning og abrikos.
Smagen er blød, rund og sødmefuld, men også med en fin syre til at balancere likøren. Der er noter af sveske, abrikos og mandel og man får en lang, fin eftersmag af højeste karat! Nyd den gerne let afkølet.

Produktinformation

Choya
EM16700
Produktinformation
Alkohol volumen
19%
Indhold volumen
500ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Du vil eventuelt også synes om