Nikka Whisky From the Barrel - Nikka From the Barrel cask strength whisky i den ikoniske, firkantede flaske. En af de mest populære japanske whisky på markedet!

Nikka Whisky From the Barrel

Nikka From the Barrel cask strength whisky i den ikoniske, firkantede flaske. En af de mest populære japanske whisky på markedet!

379,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sandsynligvis en af de mest populære japanske whiskies på markedet!

Denne whiskey blev lanceret af Takeshi Taketsuru i 1985, og pointen var give forbrugeren den samme oplevelse som master blenderen har, når han smager whiskyen direkte fra fadet. Selvom den ikke helt er den fulde fadstyrke, var alkoholprocenten fuldstændig uhørt, på det tidspunkt i Japan! I dag er det ikke usædvanligt med høje procenter i japansk whisky, men foregangswhiskyen From the Barrel er blevet en klassiker, som stadig ligger i toppen kvalitetsmæssigt.

Farve: Dyb rav, mørk karamel

Duft: Fantastisk flot duft af brioche brød, mint, orangeskal, valnød og flødekaramel

Smagsnoter: I munden er From the Barrel fed og olieret, med noter af karamel, smør, kanelsukker og stenfrugt.

Produktinformation

Nikka
EP97700
Produktinformation
Alkohol volumen
51,4%
Indhold volumen
500ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Du vil eventuelt også synes om