Spiritus Midori Melon Liqueur - Japansk Melon Likør EJ15410

Midori Melon Liqueur - Japansk Melon Likør

Midori Melon Liqueur fremstilles af specielle japanske cantaloupemeloner, også kendt som "muskmelons". Navnet 'Midori' betyder 'grøn' på japansk.

239,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Midori® Melon Liqueur's kvalitet og lækre smag kommer fra blandingen af saften af førsteklasses "muskmeloner" - som er ekstremt sjældne i Japan. De dyrkes kun i én region i Japan. På grund af dette kan de sælge for så meget som USD $ 20.000 i deres første høst. Udover deres sjældenhed dyrkes begge typer musk meloner der bruges i drikken her, i rige jordarter, for at skabe de lækreste meloner. Ved at udtrække essensen fra to forskellige japanske meloner ved hjælp af to forskellige produktionsmetoder, skabes en førsteklasses melonsmag.

Likøren kan nydes afkølet med isterninger men er også perfekt til cocktails hvor melonsmagen virkelig giver et unikt pift til mange forskellige typer drinks!

For inspiration til lækre drinks med Midori Melon, se Midori's hjemmeside 
Her finder du drinks som "Alligator Kiss", "Melon Splash" og "Japanese Slipper"

Produktinformation

EJ15410
Produktinformation
Alkohol volumen
20%
Indhold volumen
700ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.