Japansk Whisky Nikka Days Whisky Gaveæske med 2 Glas EP97791

Nikka Days Whisky Gaveæske med 2 Glas

Nikka Days er en lækker blended whisky fra Japans førende whiskyproducent, Nikka. Easy-drinking, med frugt, sødme og et hint af røg. Pakket i æske inkl. 2 glas

479,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Nikka Days kombinerer den bløde og frugtige maltwhisky fra Miyagikyo destilleriet med den salte og let røgede whisky fra Yoichi destilleriet - begge verdensklasse destillerier fra Nikka. Denne whiskey giver virkelig meget værdi for pengene.

Her får du whiskyen i en flot kasse med to tilhørende glas.

Både smag og aroma er milde, men stadig med karakter - en easy drinking whisky med flot finish fra grain whisky fra Nikka's berømte Coffey stills.

Farve: Let gylden farve

Duft: Blomstret og frugtig duft med noter af orangeblomst, pære og citrus.

Smagsnoter: Smagen er blød og rund, med noter af malt, toffee, abrikos, ristede nødder og vanilje. En anelse røg kan fornemmes i baggrunden.

Produktinformation

Nikka
EP97791
Produktinformation
Alkohol volumen
40%
Indhold volumen
700ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.