Spiritus Nikka Coffey Vodka EJ08600

Nikka Coffey Vodka

Japansk vodka fra det verdensberømte Nikka destilleri. En frisk og utroligt smooth vodka der både kan nydes ren eller i cocktails.

379,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Nikka Coffey Vodka er et forholdsvis nyt skud på stammen hos det kendte japanske spiritusfirma, som står bag nogle af de mest populære japanske whisky typer på markedet. Coffey navnet kunne måske henlede tankerne på kaffe, men det har intet med kaffe at gøre! Deres Coffey serie er destilleret på en såkaldt Coffey still - ligesom de whiskies der efterhånden har vundet indpas i kenderkredse. I 2017 besluttede Nikka at det var på tide at vise, hvad deres kedler duer til, i vodka-regi. Det er altså disse kedler, der giver vodkaen navnet ”Coffey”. Nikka Coffey Vodka er destilleret på majs og bygmalt, og før aftapning filtreres den gennem trækul af hvid birk.

Farve: Klar, ingen farve
Duft: Meget ren, klar duft, med en snert af vanilje og citron
Smagsnoter: Enormt blød og cremet med en let sødme og sarte citrusnoter

Produktinformation

Nikka
EJ08600
Produktinformation
Alkohol volumen
40%
Indhold volumen
700ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.