Aroy-D Green Curry Paste 50g
Fantastisk smagfuld og aromatisk grøn karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Green Curry.
Her finder du diverse krydderier og produkter der bruges i japanske retter og anden asiatisk madlavning. F.eks. kan du finde Yuzu juice, bonito flager og andre spændende produkter
Fantastisk smagfuld og aromatisk grøn karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Green Curry.
Fantastisk smagfuld og mellemstærk rød karrypasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af red curry!
Fantastisk smagfuld og aromatisk Massaman karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Massaman Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Panang Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk gul karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Yellow Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk tom kha pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af tom kha!
Japansk silketofu fra Satonoyuki med en perfekt blød og cremet konsistens samt et ekstra højt indhold af sojabønner.
Mild sojabønne Ssamjang fra koreanske Sempio med fantastisk umami, gochugaru og hvidløg! Skøn til alt fra dips til marinader.
Fantastisk smagfuld og aromatisk gul karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Yellow Curry.
Takuan er syltede kinaradiser som bruges vidt i det japanske køkken. Denne version i strimler bruges specielt til Maki sushi ruller.
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag der er vidt udbredt i det japanske køkken.
Lækker, smagfuld koreansk kimchi. Denne kimchi er fremstillet af kinakål og gulerødder og den klassiske Gochujang chili fra Korea.
Fantastisk smagfuld og aromatisk karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Panang Curry.
Takuan er syltede kinaradiser, som bruges vidt i det japanske køkken. Fås her i en hel version, der kan udskæres, som man ønsker f.eks. til sushi.
Lækre glasnudler til din Japchae! Tilbered dem med en smagfuld blanding af sojasauce, sesamolie, svampe og grøntsager for en autentisk oplevelse!
Japansk karry blanding - medium chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Furikake mix i praktisk pose med genluk og masser af smag. (´꒳`)
Blandingen her er med burrerod, sojasauce og spirerede brune ris - perfekt til dine risretter!
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Furikake mix i praktisk pose med genluk og masser af smag. (´꒳`)
Blandingen her er med sesam, radise, shiso og ume-blomme - perfekt til dine risretter!
Saftige, sprøde bambusskud i skiver på dåse - også kendt som Takenoko. Prøv bambusskud i alt fra thailandske karry-retter til topping af japansk ramen suppe.
Furikake mix i praktisk pose med genluk og masser af smag. (´꒳`)
Blandingen her er med hele 6 forskellige, farverige grøntsager - perfekt til dine risretter!
"Essencen af Umami". MSG, eller Monosodium Glutamate, også kendt som det tredje krydderi. En smagsforstærker der bruges vidt og bredt i det japanske køkken.
Fantastisk smagfuld og aromatisk grøn karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Green Curry.
Fintskåret tørret wakame tang med shiso og ume blomme, klar til at blande i ris. Aromatisk og umamifyldt smag med masser af sunde næringsstoffer.
Furikake mix i praktisk pose med genluk og masser af smag. (´꒳`)
Blandingen her er med unge radiseblade, sesam og wakame - perfekt til dine risretter!
Japansk karry blanding - stærk chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Japansk karry blanding - mild chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Japansk karry blanding - mild chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Monosodium Glutamat - også kendt som MSG og "Det tredje krydderi" og smagsforstærker i daglig tale, er en af grundstenene i den eftertragtede umami smag.
Syltet fintsnittet ingefær, der bruges som tilbehør til mange forskellige japanske retter.