Sempio Ssamjang Mild Sojabønne Pasta 500g - Mild sojabønne Ssamjang fra koreanske Sempio med fantastisk umami, gochugaru og hvidløg! Skøn til alt fra dips til marinader.

Sempio Ssamjang Mild Sojabønne Pasta 500g

Mild sojabønne Ssamjang fra koreanske Sempio med fantastisk umami, gochugaru og hvidløg! Skøn til alt fra dips til marinader.

35,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Ssamjang er en krydret sojabønnepasta, der består af Doenjang sojabønnepasta og koreansk gochugaru chilipulver. 

Denne mildt krydrede variant indeholder foruden den klassiske sojabønnepasta også ekstra, sesam, løg og hvidløg for en kompleks rig aroma og smag.

Denne krydderpasta er først og fremmest essentiel for serveringen af koreansk Ssam med lækkert fyld foldet i et salatblad, som både kan nydes i forlængelse af en omgang koreansk barbecue og som en ret i sig selv, der er perfekt til social dining.

Ssamjang er med til at få dine fyldte salatblade til at spille umamifyldt på tungen, og selv i udgivelsen af Madlandskab 2030 omtales Ssam Salatwraps som en mulig del af "Fremtidens Tallerken" :)

Om retten skrives der på s. 137, at "Deleretten symboliserer, hvordan vi i 2030 har meget varierede spisevaner - man kan dele med sine venner, uanset hvilken måltidspræference, man har".

Ssamjang til Ssam er selvfølgelig fantastisk, men det er også en alsidig ingrediens, der kan bruges til andre typer dip samt marinader, supper og gryderetter.

Produktinformation

Sempio
LA15406
Produktinformation
Vægt
500g
Produceret i
Korea

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, HVEDEmel, majssirup, SOJAbønner, salt, chilikrydderi (chilipulver, vand, hvidløg, salt, løg), HVEDE, brun sukker, hakket hvidløg, HVEDEekstrakt, ristet SESAM, hvidløgsolie, koji-gærstarter, ingefærkrydderi (ingefær oleoresin, ingefærekstrakt, alkohol, vand).)

Allergener: soja, hvede, sesam
Oprindelse: Korea

Energi (kJ) 796 kJ
Energi (kcal) 189 kcal
Fedt 3,8 g
   (heraf mættet) 1,0 g
Kulhydrat 26,2 g
   (heraf sukkerarter) 24,7 g
Protein 9,6 g
Salt 7,1 g


Du vil eventuelt også synes om