Suppebaser Ramen Suppebase Paitan V 1kg LC00081

Ramen Suppebase Paitan V 1kg

Koncentreret suppeafkog til nudler med klassisk japansk Paitan smag og en super cremet konsistens. Fås her i en ny forbedret udgave uden animalske ingredienser!

199,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Ramen kan hurtigt virke en smule skræmmende at give sig i kast med. Der skal koges en suppebase i flere timer og der skal bruges mange ingredienser. Ofte en lidt for stor opgave i en travl hverdag, hvor man ellers let kunne trænge til en varm, smagfuld skål Ramen.

Det er der nu råd for! Her er nemlig en suppebase, der blot skal blandes op med vand - helt uden at man går på kompromis med smagen!
Tro os, vi har testet den, og den smager absolut fantastisk og meget autentisk. Minderne om Japan kommer straks frem, og smagen er dyb, fuld af umami og komplekse nuancer. 

Med Paitan basen kan du let lave f.eks. Tori Paitan Ramen og Tonkotsu Ramen smag derhjemme. Blander du basen op med kyllingefond får du Tori Paitan - blander du den med svinefond får du Tonkotsu. Paitan er egentlig bare en betegnelse for de "cloudy" typer af Ramen supper - altså de uklare supper med et mælket udseende. Blander du basen med vand, får du den helt basale Paitan Ramen base. Det er vigtigt, at det er fond du bruger, og ikke en saltet bouillon.

Det bliver også super billigt at lave Ramen derhjemme med denne suppebase - i posen er der til 20 portioner, hvilket giver en pris pr. portion på kun 9,95kr.
Så med denne Ramen base får du ikke bare ægte japansk Ramen smag i restaurant-kvalitet - du får det også til en vildt god pris!

Du vælger selvfølgelig helt selv, hvad du vil toppe din Ramen med - men her er altså basen, der skaber retten let og lækkert!

Så let er det:
Kog Ramen nudler i en gryde med masser af varmt vand. Hæld 50 g Paitan G Suppebase og 300 ml varmt vand (eller fond) i en skål og bland godt. Tilsæt kogte nudler og ønskede toppings.

Omrystes grundigt før brug. Bør opbevares på køl efter åbning.
Suppebasen holder sig fint 2-3 måneder efter åbning, så længe posen et tæt lukket og opbevares på køl.

Produktinformation

LC00081
Produktinformation
Vægt
1kg
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, vegetabilsk olie (raps*, sesam), salt, isoleret sojaprotein, sojasauce, (vand, sojabønner*, hvede, salt), sukker, hydrolyseret protein (majs*, hvede, sojabønner*), konbu-ekstrakt, modificeret stivelse*, gærekstrakt, pulveriseret stegt hvidløg (hvidløg, palmeolie), kålekstrakt (kål, glukose, modificeret stivelse, salt), løgekstrakt, fortykningsmidler (E1442, E401), hvidløgsekstrakt, hvid peber, stærk bønnepasta (chili, salt, riseddike, hestebønner, hvedemel).

*Indeholder genmodificeret afgrøde

Allergener: gluten, sesam, soja
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 857 kJ
Energi (kcal) 206 kcal
Fedt 14,0 g
   (heraf mættet) 1,2 g
Kulhydrat 12,0 g
   (heraf sukkerarter) 4,9 g
Protein 7,6 g
Salt 12,5 g


Du vil eventuelt også synes om