Sempio Japchae Glass Noodles 900g - Lækre glasnudler til din Japchae! Tilbered dem med en smagfuld blanding af sojasauce, sesamolie, svampe og grøntsager for en autentisk oplevelse!

Sempio Japchae Glass Noodles 900g

Lækre glasnudler til din Japchae! Tilbered dem med en smagfuld blanding af sojasauce, sesamolie, svampe og grøntsager for en autentisk oplevelse!

89,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Med disse koreanske glasnudler fremstillet af tapioka og søde kartofler får du den bedste start til at sammensætte din egen Japchae.

Den årlige høstfestival Chuseok, der fejres både i Korea og Kina, byder på mange lækre retter, som familien samles om at lave i løbet af de festlige efterårsdage.

Japchae er en af de allermest populære og nudlerne fra Sempio bidrager med de perfekte glasnudler hertil. Steges de sammen med en dertilhørende sauce med soja, sesamolie, svampe, hvidløg og grøntsager får man en ret, der både mætter og tilfredsstilleder med det rigtige bid fra glasnudlerne. Både nudler baseret på søde kartofler såvel som mungbønner er et populært valg til Japchae.

Bland gerne selv ekstra grøntsager eller kød som løg, pak choi, porre, spinat, gulerod, forårsløg, oksekød eller bacon i dine Japchae nudler og variér selv! Det er en super nem måde at tilberede et smagfuldt måltid på for alle, som holder af koreansk mad. 

Nudlerne er naturligt glutenfri og behøver ikke, i modsætning til de fleste glasnudler, at ligge i blød inden tilberedning.


Fremgangsmåde:

Japchae:
200g svampe, 1/2 løg, 1  1/2 skarp peberfrugt, 1 mild peberfrugt, 100g olie (helst sesam), 100g Sempio Japchae Glasnudler

Sauce:
3 1/2 spsk. sojasauce, 6 spsk. vand, 1 spsk. sukker, 1 1/2 madlavningsvin, 1 spsk. presset hvidløg, 1/4 tssk. sort peber, 1/5 porre.

  • Tilsæt nudlerne til 1L vand og kog i 10 min., til de er bløde og gennemsigtige.
  • Skyl dem i koldt vand og dryp af.
  • Tilsæt en knivspids salt og svampe (f.eks. shiitake eller østershatte) til 1L kogende vand og blanchér i ca. 1 minut.
  • Skyl derefter svampene i koldt vand og pres væden ud af dem.
  • Skær grøntsagerne ud i juliennestrimler på 0,5 cm (f.eks. med et mandolinjern.)
  • Stir-fry grøntsagerne i olien over middel varme i ca. 30 sek., så de stadig er sprøde. En wok eller dyb pande er nemmest.
  • Tilsæt glasnudlerne samt din hjemmelavede japchae-sauce og slut af med at stege det hele sammen i 2-3 min.

Produktinformation

AS42489
Produktinformation
Vægt
900g
Produceret i
Korea

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Tapiokastivelse, sød kartoffelstivelse, stabilisator (E401), BLÆKSPRUTTEfarve.

Allergener: Bløddyr
Oprindelse: Korea

Energi (kJ) 1530 kJ
Energi (kcal) 360 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 90 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,03 g


Du vil eventuelt også synes om