Tanaka Akashiso Ume Iri Furikake - Japansk shiso og ume-blomme furikake krydderiblanding, der bruges til topping af bl.a. ris eller i Onigiri risboller.

Tanaka Akashiso Ume Iri Furikake

Japansk shiso og ume-blomme furikake krydderiblanding, der bruges til topping af bl.a. ris eller i Onigiri risboller.

20,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

De røde perilla blade, der også er kendt som rød bladmynte, bruges som base til denne krydderiblanding.

I Japan kaldes bladene for Shiso, og de bruges vidt og bredt i det japanske køkken. Shiso blade bruges til alt fra krydderi til likører og slik. På trods af tilnavnet bladmynte er smagen langt fra den almindelige mynte. Den minder mere om ingefær end mint og har sarte søde noter og umami. Nogle siger smagen ikke rigtig kan beskrives, da der ikke er noget andet, der smager som Shiso.

I denne Furikake blanding får du både den gode saltsyrlighed fra ume-blommefrugtkød og de røde shiso blade, pulveriseret.

Furikake er betegnelsen for de populære krydderiblandinger, man i Japan bruger til at krydre diverse risretter og Onigiri med, men de kan også bruges til meget mere end det. Prøv den f.eks. også som topping på på sushi ruller, i salater, på stegte nudler, i ramen eller endda på dine popcorn, næste gang du har lyst til en hurtig snack!

Du kan kort fortalt tilsætte ekstra kraft og lækker umami til enhver ret, der behøver det, med dette alsidige furikake krydderi. Det er fantastisk at have stående i skabet og posen har en smart genluk stribe, så krydderiet kan bruges igen og igen. 

Produktinformation

NA01006
Produktinformation
Vægt
18g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Shiso (rødbladet perilla) (64 %), ume-blomme-puré (15 %), sukker, salt, smagsforstærker (E621 E635), surhedsregulerende middel (E296).

Oprindelse: Japan

Genluk pose efter brug. Undgå direkte sollys, varme og fugt.

Dosering: Ca. 3 g pr. risskål (150-200g)

Energi (kJ) 710 kJ
Energi (kcal) 167 kcal
Fedt 0,9 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 30,9 g
   (heraf sukkerarter) 20,8 g
Protein 8,9 g
Salt 47,2 g