Specialiteter S&B Hayashi Rice Sauce Mix JA16066

S&B Hayashi Rice Sauce Mix

Japansk sauceblanding til at lave den klassiske Hayashi Rice ret - en elsket japansk risret med kød og løg i brun sauce.

35,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Dag til dag levering - bestil inden kl 14!

Beskrivelse

Hayashi Rice - også kaldet Hayashi raisu - er en japansk ret bestående af oksekød og løg (og nogle gange små svampe). Den tilberedes i en kraftig brun sovs og spises sammen med ris. Saucen minder om det vi i vesten kender som demiglace - altså en indkogt, kraftig sauce.

Hayashi Rice saucen bruges også til retten Omuhayashi, der er en variant af Omurice, hvor den brune sauce serveres sammen med ris og omelet.

Denne sauceblanding fra S&B er den mest klassiske og udbredte version af Hayashi Rice i Japan. Det er den version du finder i stort set hvert eneste japanske supermarked, og den som de fleste japanere kender fra deres barndom.

Så har du lyst til en nem, hyggelig og autentisk japansk Yōshoku ret (vestlig ret), så skulle du prøve Hayashi Rice.

Produktinformation

S & B
JA16066
0.92 kg
Produktinformation
Vægt
160g

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold / 100 g

Vegetabilsk olie (palme, raps), HVEDEmel, sukker, majsstivelse, salt, smagsforstærkere (E621, E627, E631), dextrin, farvestoffer (E150(a), E160(c)), tomatpulver, svampebuillon, grøntsagsbuillon (dekstrin, salt, sukker, løgekstrakt, gulerodsekstrakt, sauté løg, risolie, SELLERI-ekstrakt, gærekstrakt, krydderier), banan, kinakålekstraktpulver, løgpulver, krydderier, konserveringsmiddel (E296).

Energi (kJ) 2096
Energi (kcal) 501 kcal
Fedt 30 g
   (heraf mættet) 18 g
Kulhydrat 52,7 g
   (heraf sukkerarter) 9,3 g
Protein 5,8 g
Salt 8,4 g