Specialiteter STOP MADSPILD (BEDST FØR 29/05/24) -S&B Hayashi Rice Sauce Mix JA16066
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 29/05/24) -S&B Hayashi Rice Sauce Mix

Japansk sauceblanding til at lave den klassiske Hayashi Rice ret - en elsket japansk risret med kød og løg i brun sauce.

24,00 kr. 39,00 kr. - 15,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Hayashi Rice - også kaldet Hayashi raisu - er en japansk ret bestående af oksekød og løg (og nogle gange små svampe). Den tilberedes i en kraftig brun sovs og spises sammen med ris. Saucen minder om det vi i vesten kender som demiglace - altså en indkogt, kraftig sauce.

Hayashi Rice saucen bruges også til retten Omuhayashi, der er en variant af Omurice, hvor den brune sauce serveres sammen med ris og omelet.

Denne sauceblanding fra S&B er den mest klassiske og udbredte version af Hayashi Rice i Japan. Det er den version du finder i stort set hvert eneste japanske supermarked, og den som de fleste japanere kender fra deres barndom.

Så har du lyst til en nem, hyggelig og autentisk japansk Yōshoku ret (vestlig ret), så skulle du prøve Hayashi Rice.

Produktinformation

S & B
JA16066
0.92 kg
Produktinformation
Vægt
160g
Produceret i
Japan

Madspild? MOTTAINAI! Det er altid ærgerligt, når gode ting går til spilde.

Især når der er tale om langtidsholdbare produkter, som er gode langt ud over den påtrykte bedst-før dato, men som alligevel sorteres fra ved det første øjekast på mærkningen. 

En bedst-før dato er ikke det samme som en udløbsdato, og en bedst-før dato er måske endda en ‘bedst-før, men også god ud over’-dato, hvilket i særdeleshed gælder de mange asiatiske varer, vi tager hjem til WakuWaku.

Disse varer påtrykkes, til forskel fra EU-baserede varer med 24 måneder før bedst-før datoen, ofte en kortere bedst-før dato ud fra et ønske om at signalere optimal friskhed.

Dette kan være på helt almindelige tørvarer som chokolade, nudler og sauce, der i mikrobiologisk henseende ikke er i risiko for fordærvelse, men som ifølge bedst-før datoen alligevel kun smager godt i op til 12 måneder fra produktion. En sådan tørvare kan derefter potentielt være flere måneder undervejs på havet, før den ankommer til vores varelager.

Skal denne vare blot kasseres, hvis den ikke når at blive solgt inden den angivne dato? 

Det, synes vi, er en skam at gøre, og det synes mange klimabevidste japanere i princippet også. “Mottainai”, siger de. Sikke et spild.Som en del af løsningen finder du i udvalget en række ‘STOP MADSPILD’ produkter til nedsat pris, så de lækre sager med kort BBD kan komme jer, kunderne, til gode, og vi kan få dækket vores logistikomkostninger.

Ved at indkøbe ‘STOP MADSPILD’- tilbud er du derfor med til at støtte virksomhedens arbejde med at reducere madspild samtidig med, at du kan prøve nogle af de sjove og spændende produkter til få penge.

Se her for mere læsning om datomærkning og Fødevarestyrelsens gode råd omkring Madspild :)

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vegetabilske olier (palme, raps), HVEDEmel, sukker, majsstivelse, salt, smagsforstærkere (E621, E627, E631), dextrin, farvestoffer (E150(a), E160(c)), tomatpulver, svampebouillon, grøntsagsbouillonpulver (dextrin, salt, sukker, løgekstrakt, gulerodsekstrakt, sauteret løg, risolie, SELLERIekstrakt, gærekstrakt, krydderier), banan, kinakålekstraktpulver, SOJAsaucepulver (SOJAsauce (SOJAbønner, HVEDE, salt), dextrin, salt), løgpulver, krydderier, konserveringsmiddel (E296).

Allergener: gluten, selleri, soja
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 2091 kJ
Energi (kcal) 501 kcal
Fedt 30,0 g
   (heraf mættet) 18,0 g
Kulhydrat 51,0 g
   (heraf sukkerarter) 9,3 g
Protein 5,8 g
Salt 8,4 g


Du vil eventuelt også synes om