Sempio Doenjang Sojabønne Pasta 460g
Doenjang, også kendt som 'koreansk miso', er en fermenteret sojabønnepasta, der bruges til alt fra dips og marinader til suppebaser.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Doenjang kan spises som et krydderi i rå pastaform til f.eks. grøntsager, som base til varmende supper eller som en ingrediens i lækre dips.
Det er derfor en super alsidig basisingrediens at have stående i køkkenskabet.
Måden, som Doenjang anvendes på, minder helt sikkert om japansk miso, men fremstillingsmetoden er en smule anderledes og smagen er dybere og mere robust som resultat.
Smagsprofilen i Doenjang fra en koreansk producent som Sempio er noget af det, der er med til at differentiere det koreanske køkken fra andre i Asien, som jo byder på mange forskellige typer af smagsgivende ferment lige fra doubandjan til østerssauce.
Doenjang blandes ofte med hvidløg, sesamolie og nogle gange den spicy Gochujang chilipasta for at lave Ssamjang, som derefter traditionelt spises med eller uden ris indpakket i friske bladgrøntsager. Denne ret kaldes Ssambap.
Kombinationen af bladgrøntsager og Doenjang (eller Ssamjang) supplerer ofte populære koreanske kødretter, for eksempel Samgyeopsal, Bulgogi, Vibimbap og Bossam.
Sojabønnepastaen kan også bruges som en ingrediens i supper, for eksempel i den populære gryderet (Jjigae) kaldet Doenjang Jjigae, som normalt inkluderer tofu og forskellige grøntsager som courgette, forårsløg, chilipeber og svampe, rødt kød eller kammuslinger.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 460g
- Produceret i
- Korea
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Vand, SOJAbønner, salt, HVEDEmel, alkohol, koji-gærstarter.
Allergener: soja, gluten
Oprindelse: Korea
Energi (kJ) | 640 kJ |
Energi (kcal) | 154 kcal |
Fedt | 6,4 g |
(heraf mættet) | 1,7 g |
Kulhydrat | 6,8 g |
(heraf sukkerarter) | 3,5 g |
Protein | 14,0 g |
Salt | 12,0 g |