STOP MADSPILD (BEDST FØR 06/03/24) - S&B Golden Curry Medium Hot 1kg
Japansk karryblanding - medium chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
God service - 5 stjerner
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Den klassiske japanske karry blanding der bruges til Karee Raisu, Katsukaree, karry udon nudler og meget mere. Den japanske karryblanding er mildere og har en markant anderledes smag end f.eks. indisk karry. Her er blandingen i en medium udgave - dvs. den har markant men ikke overvældende indhold af chili peber.
Japansk Karee
Til japansk karee tilbereder du blot grøntsager, protein, og hvad du ellers kunne tænke dig i en stor gryde.
Typiske ingredienser er gulerødder, kartofler og løg i tern eller i den mere traditionelle rangiri-udskæring. Ønsker du mere bid, skal du f.eks. undlade at lade grøntsagerne stege/dampe for længe inden du tilsætter karryblandingen.
Kom vand i gryden (anvisninger på pakken), bræk karry-blokken af og tilsæt den ønskede portion.
Du vil iagttage, at suppen tyknes og bliver til en lækker sammenhængende karrygryderet.
Serveres med kogte ris og diverse toppings, sprød salat, nori-flager eller syltede grøntsager som fukujinzuke eller shibazuke.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 1kg
- Produceret i
- Japan
Madspild? MOTTAINAI! Det er altid ærgerligt, når gode ting går til spilde.
Især når der er tale om langtidsholdbare produkter, som er gode langt ud over den påtrykte bedst-før dato, men som alligevel sorteres fra ved det første øjekast på mærkningen.
En bedst-før dato er ikke det samme som en udløbsdato, og en bedst-før dato er måske endda en ‘bedst-før, men også god ud over’-dato, hvilket i særdeleshed gælder de mange asiatiske varer, vi tager hjem til WakuWaku.
Disse varer påtrykkes, til forskel fra EU-baserede varer med 24 måneder før bedst-før datoen, ofte en kortere bedst-før dato ud fra et ønske om at signalere optimal friskhed.
Dette kan være på helt almindelige tørvarer som chokolade, nudler og sauce, der i mikrobiologisk henseende ikke er i risiko for fordærvelse, men som ifølge bedst-før datoen alligevel kun smager godt i op til 12 måneder fra produktion. En sådan tørvare kan derefter potentielt være flere måneder undervejs på havet, før den ankommer til vores varelager.
Skal denne vare blot kasseres, hvis den ikke når at blive solgt inden den angivne dato?
Det, synes vi, er en skam at gøre, og det synes mange klimabevidste japanere i princippet også. “Mottainai”, siger de. Sikke et spild.
Som en del af løsningen finder du i udvalget en række ‘STOP MADSPILD’ produkter til nedsat pris, så de lækre sager med kort BBD kan komme jer, kunderne, til gode, og vi kan få dækket vores logistikomkostninger.
Ved at indkøbe ‘STOP MADSPILD’- tilbud er du derfor med til at støtte virksomhedens arbejde med at reducere madspild samtidig med, at du kan prøve nogle af de sjove og spændende produkter til få penge.
Se her for mere læsning om datomærkning og Fødevarestyrelsens gode råd omkring Madspild :)
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml
HVEDEmel, vegetabilsk olie (palmeolie (inkl. SOJA), rapsolie), salt, sukker, karry-pulver, krydderier, farvestof (E150a), surhedsrgeulerende middel (E296), smagsforstærkere (E621,627,631).
Energi (kJ) | 2221 kJ |
Energi (kcal) | 543 kcal |
Fedt | 39 g |
(heraf mættet) | 19,1 g |
Kulhydrat | 42,2 g |
(heraf sukkerarter) | 9,3 g |
Protein | 5,9 g |
Salt | 10,4 g |