Thai Palm Sugar Seasoning - Palmesukker 200g
Uraffineret sirup fra thailandske palmer i krystalliseret form. Afgiver en karakteristisk, skøn karamelsmag, der giver dybde til dine asiatiske retter og saucer
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Uanset om du laver grøn karry, peanutsauce, desserter eller pad thai er palmesukker en næsten uundværlig ingrediens, hvis du vil opnå en virkelig autentisk smagsoplevelse.
Sukkeret er i høj grad et naturligt produkt, der udvindes ligesom sirup fra stammen af træet. Palmesukker kan tage sig ud på forskellig vis, men i Thailand benyttes primært saft fra kokos og Palmyra-palmer, der koges ind med vand til en krystalliseret form opnås. Farven er gylden, men det findes f.eks. også i en næsten sort farve i Indonesien.
Sukkerets faste form gør denne ingrediens nem at opbevare og anvende i madlavningen.
Navnet 'Nam Taan Puek' kan oversættes til palmejuice :)
Anvendelse
For at benytte palmesukker i madlavningen er det nødvendigt at dele det op i mindre stykker, så det kan doseres rigtigt.
Ved store stykker som disse er det nemmeste faktisk at sætte en klump i mikroovnen med en 1/2 spsk. vand i 30 sek., indtil sukkeret kan røres til en paste.
Alternativt kan en morter også bruges til at brække klumperne over, indtil man har et sukkergranulat af en passende størrelse.
Begge dele kan tilsætte direkte til din madlavning, men vej det gerne først :)
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 200g
- Produceret i
- Thailand
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Palmesukker, konserveringsmiddel (E223)*.
*Indeholder sulfitter
Oprindelse: Thailand
Energi (kJ) | 1547 kJ |
Energi (kcal) | 364 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 91,0 g |
(heraf sukkerarter) | 82,0 g |
Protein | 0,0 g |
Salt | 0,07 g |