Blog navigation

Seneste indlæg

Sådan laver du perfekte sushi ris!

53384 Visninger 25 Synes godt om
2 Kommentarer
5.0
Var denne blog hjælpsom for dig?
Udgivet i: Opskrifter, Ingredienser

Indsend en kommentar

Sikkerhedskode

Kommentarer

  • Ris i hvor god tid
    Af:Louise 10-04-2020
    Bedømmelse
    5.0

    Kan man gøre risene klar fx om formiddagen, så man ikke skal lave den helt op til at sushien skal laves? Eller skal det helst være lige inden?

    Svaret af: Stefan Elbæk 08-10-2020 Hej Louise Man kan godt lave risene lidt inden, men jo længere risene står, jo mere tørrer de ud. Nogle riskogere har en "hold varm" funktion, hvor man kan have risene stående et par timer uden den helt store ændring. På restauranter bruger de en risvarmer - en stor isoleret spand, der med sin isolering holder risene varme. Det samme kan genskabes med en støbejernsgryde svøbt i håndklæder f.eks. Jeg vil anbefale at holde risene lune på denne måde, for så at blande dem med sushi eddike når du skal bruge dem. Mvh. Stefan, WakuWaku

  • Very useful information!
    Af:Kellen Xiaoqian Yu 24-01-2020
    Bedømmelse
    5.0

    Very useful information! :) Thank you!