Tang Kombu 50g PD00520

Kombu 50g

Kombu er også kendt under navnet Konbu, og er en tang der hovedsageligt bruges til suppebaser.

79,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Sikker handel

 

Fri fragt ved køb over 399,-

 

Levering inden for 1-2 hverdage

Beskrivelse

Konbu tang giver dine retter en ekstra dimension og tilføjer smag og farve.
Konbu er en naturlig smagsforstærker da den indeholder den naturlige smagsgiver som hedder glutaminsyre - den kender du måske fra begrebet Umami.
Konbu bruges traditionelt til at tilberede "Dashi", en umami-rig fond, som bruges til supper, saucer og gryderetter.

Konbu egner sig også godt til at koge sammen med bønner, kikærter og linser, da det bl.a. forkorter kogetiden og gør dem blødere og lettere at fordøje.

Her kan du læse mere om hvordan du laver Dashi med Kombu

Produktinformation

Clearspring
PD00520
Produktinformation
Vægt
50g

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold / 100 g

Japansk Konbu tang

Energi (kJ) 7
Energi (kcal) 2 kcal
Fedt 0,1 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 0,2 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,02 g