Beskrivelse
Katsuobushi er tørret og røget Bonito tun og er en essentiel del af det japanske køkken. Katsuobushi er en hovedbestanddel i den basale japanske suppe-fond kaldet "dashi". I denne Premium udgave har man fjernet det mørkerøde kød fra tunen inden røgning og tørring er påbegyndt. Det giver et utroligt ensartet produkt der ser enormt flot ud og har en fantastisk sart smag.
Smagen af Katsuobushi er markant og pakket med umami der giver kompleksitet og fylde til dine retter. Kan bruges i alt fra supper og gryderetter til topping af stegte retter og meget mere. De sarte bonito tunflager er i sandhed en delikatesse man bør unde sig selv at prøve.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 100g
- Produceret i
- Spanien
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
100% BONITO (bugstribet bonit - katsuwonus pelamis) med det mørkerøde kød fjernet
Energi (kJ) | 1563 kJ |
Energi (kcal) | 369 kcal |
Fedt | 5,2 g |
(heraf mættet) | 1,7 g |
Kulhydrat | 0,1 g |
(heraf sukkerarter) | 0,1 g |
Protein | 80,6 g |
Salt | 0,3 g |