Clearspring Kombu fra Hokkaido 40g - Kombu er også kendt under navnet Konbu, og er en tang der hovedsageligt bruges til suppebaser.

Clearspring Kombu fra Hokkaido 40g

Kombu er også kendt under navnet Konbu, og er en tang der hovedsageligt bruges til suppebaser.

79,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Kombu tang giver dine retter en ekstra dimension og tilføjer smag og farve.
Kombu er en naturlig smagsforstærker da den indeholder den naturlige smagsgiver som hedder glutaminsyre - den kender du måske fra begrebet Umami.
Kombu bruges traditionelt til at tilberede "Dashi", en umami-rig fond, som bruges til supper, saucer og gryderetter.

Kombu egner sig også godt til at koge sammen med bønner, kikærter og linser, da det bl.a. forkorter kogetiden og gør dem blødere og lettere at fordøje.

Tilberedning:
Iblødsæt 2 g kombu i 1 liter vand i 20-30 minutter, bring derefter langsomt vandet i kog og lad simre i 5 minutter. Fjern og kassér kombu'en inden fonden bruges.

Her kan du læse mere om hvordan du laver Dashi med Kombu

Produktinformation

Clearspring
PD00301
Produktinformation
Vægt
40g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Kombu tang 100%

Energi (kJ) 4 kJ
Energi (kcal) 1 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 0,0 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,01 g


Du vil eventuelt også synes om