Beskrivelse
Kombu tang giver dine retter en ekstra dimension og tilføjer smag og farve.
Kombu er en naturlig smagsforstærker da den indeholder den naturlige smagsgiver som hedder glutaminsyre - den kender du måske fra begrebet Umami.
Kombu bruges traditionelt til at tilberede "Dashi", en umami-rig fond, som bruges til supper, saucer og gryderetter.
Kombu egner sig også godt til at koge sammen med bønner, kikærter og linser, da det bl.a. forkorter kogetiden og gør dem blødere og lettere at fordøje.
Tilberedning:
Iblødsæt 2 g kombu i 1 liter vand i 20-30 minutter, bring derefter langsomt vandet i kog og lad simre i 5 minutter. Fjern og kassér kombu'en inden fonden bruges.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 40g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Kombu tang 100%
Energi (kJ) | 4 kJ |
Energi (kcal) | 1 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 0,0 g |
(heraf sukkerarter) | 0,0 g |
Protein | 0,0 g |
Salt | 0,01 g |