Beskrivelse
Det er selvfølgelig altid bedst at lave dashi (suppe bouillon) fra katsuobushi, niboshi eller konbu tang, men nogle gange har man bare ikke tiden til at lave mad fra bunden. Heldigvis er der en genvej. Dashi no Moto er essensen af Dashi, og den er koncentreret. Denne version er granuleret - et groft pulver der skal blandes op med varmt vand. Super praktisk at have i skabet derhjemme.
Sådan bruger du Dashi pulver:
8g Dashi pulver (2 tsk) blandes op med mellem 500ml og 1 liter vand, afhængigt af hvor kraftig en Dashi man ønsker.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 1kg (2x500g poser)
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Smagsforstærkere (E621, E635), salt, glukose, kelp-pulver, sukker, kelp-ekstrakt
Energi (kJ) | 879 kJ |
Energi (kcal) | 210 kcal |
Fedt | 0,1 g |
(heraf mættet) | 0,1 g |
Kulhydrat | 33,1 g |
(heraf sukkerarter) | 19,25 g |
Protein | 19,3 g |
Salt | 47 g |