Kombu Tang 170g
Konbu er tørret tang, også kendt som Kombu eller Kelp
God service - 5 stjerner på Trustpilot
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Konbu bruges hovedsageligt til at lave den klassiske japanske suppefond kaldet "Dashi".
Dashi kan laves på utroligt mange måder og med mange ingredienser, men langt de fleste versioner indeholder denne tørrede konbu tang.
Tangen giver en smagsmæssig dybde der er svær at opnå med andre ingredienser. Den autentiske japanske smag der er fyldt med umami, opnås let med en god Dashi fond. Tangen afgiver både salt, en smule sødme og ikke mindst umami, som i kombination med f.eks. Katsuobushi eller tørrede Shiitake svampe giver en super smagfuld base til dine retter.
Konbu tangen er også kendt under navnene 'Kombu' og 'Kelp', så støder du på disse ord, er det som oftest det samme.
I Korea er konbu bedre kendt som 'Dasima' og i Kina går det under navnet 'Haidai'
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 170g
Ingredienser og næringsindhold
Næringsindhold / 100 g
Kelp (tang) 100%
Produkt fra Korea
Energi (kJ) | 672 |
Energi (kcal) | 160 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 40 g |
(heraf sukkerarter) | 0,0 g |
Protein | 0,0 g |
Salt | 15 g |