Wang Dasima Kombu Tang 170g
Kombu er tørret tang, også kendt som Konbu eller Kelp. Kombu bruges oftest til at lave den klassiske japanske Dashi fond.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Kombu bruges hovedsageligt til at lave den klassiske japanske suppefond kaldet "Dashi".
Dashi kan laves på utroligt mange måder og med mange ingredienser, men langt de fleste versioner indeholder denne tørrede kombu tang.
Tangen giver en smagsmæssig dybde der er svær at opnå med andre ingredienser. Den autentiske japanske smag der er fyldt med umami, opnås let med en god Dashi fond. Tangen afgiver både salt, en smule sødme og ikke mindst umami, som i kombination med f.eks. Katsuobushi eller tørrede Shiitake svampe giver en super smagfuld base til dine retter.
Kombu tangen er også kendt under navnene 'Konbu' og 'Kelp', så støder du på disse ord, er det som oftest det samme.
I Korea er kombu bedre kendt som 'Dasima' og i Kina går det under navnet 'Haidai'
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 170g
- Produceret i
- Korea
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Kelp (tang) 100%
Produkt fra Korea
Energi (kJ) | 672 kJ |
Energi (kcal) | 160 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 40 g |
(heraf sukkerarter) | 0,0 g |
Protein | 0,0 g |
Salt | 15 g |