Tang Kombu Tang 170g PD30011
Ny

Kombu Tang 170g

Konbu er tørret tang, også kendt som Kombu eller Kelp

69,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fri fragt ved køb over 499!

 

Dag til dag levering - bestil inden kl 14!

Beskrivelse

Konbu bruges hovedsageligt til at lave den klassiske japanske suppefond kaldet "Dashi".
Dashi kan laves på utroligt mange måder og med mange ingredienser, men langt de fleste versioner indeholder denne tørrede konbu tang.

Tangen giver en smagsmæssig dybde der er svær at opnå med andre ingredienser. Den autentiske japanske smag der er fyldt med umami, opnås let med en god Dashi fond. Tangen afgiver både salt, en smule sødme og ikke mindst umami, som i kombination med f.eks. Katsuobushi eller tørrede Shiitake svampe giver en super smagfuld base til dine retter.

Konbu tangen er også kendt under navnene 'Kombu' og 'Kelp', så støder du på disse ord, er det som oftest det samme.
I Korea er konbu bedre kendt som 'Dasima' og i Kina går det under navnet 'Haidai'

Produktinformation

PD30011
Produktinformation
Vægt
170g

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold / 100 g

Kelp (tang) 100%

Produkt fra Korea

Energi (kJ) 672
Energi (kcal) 160 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 40 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 15 g


Du vil eventuelt også synes om