Beskrivelse
Katsuobushi er tørret og røget Bonito tun og er en essentiel del af det japanske køkken. Katsuobushi er en hovedbestanddel i den basale japanske suppe-fond kaldet "dashi".
Smagen af Katsuobushi er markant og pakket med umami der giver kompleksitet og fylde til dine retter. Kan bruges i alt fra supper og gryderetter til topping af stegte retter og meget mere. De sarte bonito tunflager er i sandhed en delikatesse man bør unde sig selv at prøve.
Opbevares på et køligt, tørt og mørkt sted. Når posen har været åbnet, skal den forsegles ved lukning og opbevares køligt.
Brug inden for 7 dage efter åbning. Pakket i en beskyttet atmosfære for friskhed.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 40g
- Produceret i
- Spanien
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Bugstribet bonito (FISK) [katsuwonus pelamis] 100%
Energi (kJ) | 1563 kJ |
Energi (kcal) | 369 kcal |
Fedt | 5,2 g |
(heraf mættet) | 1,7 g |
Kulhydrat | <0,1 g |
(heraf sukkerarter) | <0,1 g |
Protein | 80,6 g |
Salt | 0,3 g |