Ajiha WEIPA Krydderi - Koncentreret Japansk Umami Pasta 250g
Med det japanske WEIPA krydderi tilfører du hurtigt umami og god grundsmag til dine retter. Prøv den til supper og stegte ris, hvor en lille smule rækker langt!
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Suppebase, sauce, grøntsagsbouillon og smagsgiver i samme højt koncentrerede krydderipasta. Nandemo - WEIPA kan det hele! :D
Denne dåse på 250g kan faktisk, afhængig af brugen, bruges til madlavning helt op til 30-50 gange.
Onkel Ajihas Uimodståelige Umami
Krydderipastaer og baser er udbredte og skattede produkter rundt omkring i japanske husholdninger, der ikke nødvendigvis har udstyret, tiden eller tålmodigheden til at indkoge supper og fond i timevis.
WEIPA er derfor blevet en slet skjult hemmelighed, et rigtigt lille husmodertrick, der kan redde mange en middag ved både at tilføje mundfylde og uimodståelige noter af umami.
Krydderiet sammensætter smagsgivende aminosyrer fra soja, majs og hvede i en koncentreret pasta, der er nem at dosere og anvende, og hvis smagsprofil især egner sig til japansk-kinesiske fusionsretter, ganske som dengang i 1950'erne da den først blev udviklet i det kinesiske kvarter, Nankinmachi, i Kobe.
Eftersom WEIPA kan erstatte de fleste former for fond, suppebaser og bouillon, er smagen også fantastisk med traditionelle japanske retter, yoshoku-retter, lasagne, spaghetti kødsauce eller hvad end, kreativiteten byder. Koncentration af dyb smag bevirker, at du blot kan nøjes med 1 tsk. for at krydre oplevelsen for 2-3 personer, og dermed få virkelig meget brug ud af en enkelt dåse WEIPA, hvor en sjov ældre herre desuden vinker til dig fra låget.
I folkemunde kaldes han blot for 'Onkel Ajiha', men ansigtet er med al sandsynlighed modelleret efter Paolumin, grundlæggeren og den første præsident af firmaet Koki Shoko, som i dag fremstiller WEIPA.
Firmaet er stolte over at kunne præsentere et produkt med en fyldighed og umami, der matcher deres øvrige ikke-plantebaserede krydderier, og hvor smagen er indbegrebet af det kinesiske køkken i Japan. En praktisk super-genvej eller 'kongevej', udtaler Koki Shoko.
Oprindeligt var tanken kun at udvikle et produkt til professionelle i restauranter og storkøkkener, men folk elskede smagen så meget, at en mindre størrelse hurtigt blev introduceret til brug i almindelige husholdninger med den glade Onkel Ajiha udenpå.
Ajiha WEIPA indeholder ikke MSG og er vegansk certificeret af The Vegan Society UK.
Anvendelse
1 tsk. WEIPA = ca. 5g
- Suppe : 4g WEIPA til 200cc varmt vand
- Stegte grøntsager : 5g WEIPA til 200g grøntsager
- Ramen : 10g WEIPA til 270cc varmt vand
Brug pastaen meget lidt ad gangen og smag dig frem ;)
Til stir-fry retter anbefaler vi at smelte WEIPA pastaen en lille smule på panden først, så det er nemmere at fordele.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 250g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Vegetabilske olier (palme, raps, SESAM), salt, proteinhydrolysat (SOJABØNNER, majs), flormelis, gærekstrakt, HVEDEMEL, smagsolie, krydderier, emulgator (E322, SOJA), antioxidant (E300).
Allergener: soja, gluten, sesam
Oprindelse: Nagasaki, Japan
Energi (kJ) | 1845 kJ |
Energi (kcal) | 441 kcal |
Fedt | 39,1 g |
Kulhydrat | 15,8 g |
Protein | 6,9 g |
Salt | 35,6 g |