Konbu Tang 1kg - Laminaria Japonica - Konbu er tørret tang, der også kendes også som kombu eller kelp. Denne type benyttes primært i madlavning og til fremstilling af den klassiske, japanske dashi.
Ny

Konbu Tang 1kg - Laminaria Japonica

Konbu er tørret tang, der også kendes også som kombu eller kelp. Denne type benyttes primært i madlavning og til fremstilling af den klassiske, japanske dashi.

275,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Konbu bruges hovedsageligt til at lave den klassiske, japanske suppefond kaldet 'Dashi'.
Dashi kan laves på utroligt mange måder og med mange ingredienser, men langt de fleste versioner indeholder denne tørrede konbu tang.

Tangen tilsætter en smagsmæssig dybde, der er svær at opnå med andre ingredienser.

En autentiske, japansk smag med masser af umami opnås let med en god Dashi fond. Tangen afgiver både salt, mineralsalte, en smule sødme og ikke mindst umami, som i kombination med f.eks. katsuobushi eller tørrede shiitake svampe giver en super smagfuld base til dine retter.

Mange typer af Laminaria og Saccharina tang bærer hverdagsbetegnelsen 'konbu', 'kombu' og 'kelp', så støder du på et af disse ord, er der som oftest tale om omtrent det samme. Denne er Laminaria Japonica, som primært findes og dyrkes i havene omkring Japan, Kina og Korea.


I Korea er konbu bedre kendt som 'Dashima' og i Kina går det under navnet 'Haidai'.

Produktinformation

PD01000
Produktinformation
Vægt
1kg
Produceret i
Kina

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Tørret kombu tang 100% (Laminaria Japonica).

Oprindelse: Beijing, Kina



Du vil eventuelt også synes om