Ninben Shiro Dashi 1,8L
Koncentreret shirodashi, der bruges som dejlig umamifyldt base til nudelretter, takikomi gohan, hot pot m.fl. og som smagsgiver i det japanske køkken generelt.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Det er selvfølgelig altid bedst at lave dashi (suppe bouillon) fra bunden af ingredienser som katsuobushi, shiitake eller kombu, men nogle gange har man bare ikke tiden til at lave mad på en helt så tidskrævende facon. 1 flaske Ninben Shirodashi svarer ca. til 18L dashi efter opblanding.
Heldigvis er der i stedet en genvej i form af den færdigblandede Shirodashi, der blot skal fortyndes med vand og faktisk er baseret på alle tre umamiskabende ingredienser :)
Denne version er, foruden de tre hovedingredienser også tilsat en skøn usukuchi sojasauce, der sammen bidrager til en kompleks og dejlig umamifyldt smag aldeles fri for tilsætningsstoffer og MSG. Super praktisk at have i skabet derhjemme, så man lynhurtigt kan lave et væld af lækre japanske retter.
Brug den ikke kun som suppebase, men prøv også at stege grøntsager sammen med eller tilsæt et skvæt til gryderetter eller saucer for en hurtig genvej til masser af umami.
Blandingsforhold
Udon nudelsuppe og andre japanske retter = 1:10
Produktinformation
Produktinformation
- Indhold volumen
- 1,8L
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml
Vand, salt, sukker, alkohol, gærekstrakt, SOJASAUCE (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), tørrede bonito FISKEFLAGER (Katsuwonus pelamis), tangekstrakt, tørret shiitake svampeekstrakt, destilleret eddike.
Allergener: soja, gluten, fisk
Opbevar ved rumtemperatur. Eft.åbn. på køl (+5°C)
Produceret i Japan.
Energi (kJ) | 168k kJ |
Energi (kcal) | 40 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 8,9 g |
(heraf sukkerarter) | 8,0 g |
Protein | 1,0 g |
Salt | 13,0 g |