Sake Kaiun Homarefuji Junmai Sake 720ml EB01051

Kaiun Homarefuji Junmai Sake 720ml

Kaiun Sake har på Doi bryggeriet kreeret denne genistreg af en sake der fremhæver Shizouka præfekturets bedste ingredienser.

279,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Homarefuji er en helt unik type ris der også kaldes "Mirakel Sake Ris".
Den er fremdyrket ved at udvælge enkelte risplanter mellem 100.000 forskellige Yamada Nishiki risplanter, for at forædle de bedste egenskaber i den allerede fantastiske og velkendte sake ris.

Shizouka Prefectural Agriculture and Forestry Technology Research Institute (dyb vejrtrækning) har stået for udvælgelsen og forædlingen af denne ris, for at skabe den bedst mulige ris til at repræsentere området. Samtidigt benytter man selvfølgelig det lokale Shizouka vand og den specielle Shizouka sake gær. Det giver et helt fantastisk udtryk for de lokale omgivelser og i sidste ende en sake der hæver forventningerne.

I næsen mødes man af forfriskende noter af melon, men også den rene fornemmelse af ris.
I munden mødes man først af en blid, forfriskende fornemmelse der leder tankerne hen på sommer. Den er let drikkelig med en smooth mundfylde men med en overraskende skarp eftersmag med et spicy hint. 

Glæd dig til en fornøjelig sake der har flere lag af kompleksitet. Server den helst kølig, og lad den komme endnu mere til live, som den stiger i temperatur i glasset. Det er en tør, let sake som går godt til rigtigt mange forskellige retter, men som især er skøn til de mere lette retter som sushi, sashimi, frisk grillet fisk eller tempura grøntsager.

Produktinformation

Kaiun
EB01051
Produktinformation
Alkohol volumen
16%
Indhold volumen
720ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
55%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, ris, koji, gær