Sake Masumi Tokusen Honjozo Sake 300ml EB82862

Masumi Tokusen Honjozo Sake 300ml

Mild, frugtig og indbydende sake, der er let på ganen og som kan nydes både afkølet og opvarmet til klassiske japanske retter.

89,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Tokusen har en rund og afbalanceret aroma med frugtige noter. De rigelige aminosyrer i denne sake giver den en flot umami, der forstærkes yderligere ved opvarmning. Smagen afrundes af en fornem syrebalance der leder tankerne hen på langt dyrere sake. Her er virkelig god værdi til prisen!

Masumi Tokusen fremstilles på Miyama Nishiki ris fra Nagano præfekturet og den famøse Masumi No. 7 gær - en gær der oprindeligt blev udviklet af Masumi i 1946, og som i dag er vidt udbredt i Sake produktion over hele Japan.

Masumi Tokusen går fortrinligt til klassiske japanske retter som yakitori, teriyaki, sukiyaki, nabe hotpot og grillet fisk.

Denne skae kan serveres enten opvarmet eller afkølet - den er god på begge måder, hvor den får forskellige udtryk. Læs mere om Sake serveringstemperaturer her.

Se mere om Masumi som bryggeri i denne video:

Produktinformation

Masumi
EB82862
Produktinformation
Alkohol volumen
15%
Indhold volumen
300ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
60%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, ris, koji, gær, destilleret alkoholDu vil eventuelt også synes om