Sake Kizakura Junmai Nigori Sake 300ml EA16535

Kizakura Junmai Nigori Sake 300ml

Grovfiltreret Junmai Sake fra verdensberømte Kizakura med utroligt velbalanceret syre og sødme og en let, frisk smag. 

69,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Nigori Sake er groft filtreret Sake der ofte kaldes "Cloudy Sake" på engelsk. Normalt, når gæringen er afsluttet, presses Saken og opdeles i klar Sake og hvid 'bærme' ved filtrering. For at fremstille Nigori Sake bruges grove filtre for at tillade, at små partikler af Sake bærmen forbliver i Saken.

Kizakura Nigori Sake har en frisk og let smag og lavt alkoholindhold. Det har en halvsød og syrlig smag, der gør den let at gå til for begyndere i Sake verdenen.

Den friske og søde Sake indeholder også en masse Umami og har en lækker cremet mundfylde. Det passer godt sammen med fisk og skaldyr, især krabbekød, men kan også være et fantastisk match til f.eks. BBQ retter, hvor den cremede fornemmelse og friske smag, vil komplimentere retten.

Bør serveres let afkølet for den bedste smagsoplevelse.

Produktinformation

Kizakura
EA16535
Produktinformation
Alkohol volumen
10%
Indhold volumen
300ml
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er poleret væk)
30%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Ris, ris koji, vandDu vil eventuelt også synes om