Sake Sayuri Nigori Sake Pink 300ml EA53035

Sayuri Nigori Sake Pink 300ml

Nigori sake - helt speciel japansk grovfiltreret sake med mælkehvidt udseende og tydelig rissmag

69,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Nigori Sake (grov-filtered sake). Ved brug af særlig udvalgte ris og ris-koji er Nigori saken gæret nænsomt med naturlig kildevand fra Mount Rokko. Den har en frisk aroma, naturlig sødme og en blid eftersmag. Den rene smag af ris er meget fremtræden, grundet den grove filtrering. Det gør også væsken nærmest mælkehvid og dermed meget anderledes end almindelige typer sake.

Den sarte lyserøde flaske gør den perfekt til sushi-bordet, hvor den vil klæde enhver anretning. Perfekt som værtindegave eller som en del af en sake-tasting hvor man har lyst til at prøve noget helt anderledes.

Produktinformation

Hakutsuru
EA53035
Produktinformation
Alkohol volumen
12,5%
Indhold volumen
300ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol