Sake Hakutsuru Sayuri Nigori Sake Pink 300ml EA53035

Hakutsuru Sayuri Nigori Sake Pink 300ml

Hakutsuru Sayuri er en såkaldt 'Nigori' Sake - en grovfiltreret Sake der byder på et mælkehvidt udseende og en fyldig, cremet smag og mundfornemmelse.

75,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sayuri betyder 'Lille lilje' på japansk, og det er også de smukke liljer der præger den matterede, lyserøde glasflaske. Denne Sake præsenterer sig enormt flot på bordet, med sit sarte, lyserøde look og sin blomstrede etiket - en fryd for øjet!
Den sarte lyserøde flaske gør den perfekt til sushi-bordet, hvor den vil klæde enhver anretning. Perfekt som værtindegave eller som en del af en sake-tasting hvor man har lyst til at prøve noget helt anderledes.

Men det er ikke kun øjet denne Sake er en fryd for - den har også en masse at byde på i smagen.
Sayuri er en såkaldt 'Nigori Sake', der betyder at den er grov-filtreret. Den grove filtrering medvirker til et mælkehvidt udseende og et meget markant bundfald i flasken.
Når den omrystes, spredes bundfaldet i væsken, og man opnår en næsten cremet tekstur og et meget uklart, mælket udseende.

Ved brug af særlig udvalgte ris og ris-koji er Sayuri gæret nænsomt med naturlig kildevand fra Mount Rokko - det såkaldte 'Miyamizu Water'. Vandet giver et blidt, rent udtryk, der lader risens smagsnoter træde frem.

Denne Sake har en frisk aroma hvor noter af jordbær, banan og ris træder frem. Det cremede udtryk går også igen i næsen, hvor man dufter næsten fløde-agtige noter sammen med risen.

Sayuri bør serveres afkølet mellem 5 og 12 grader Celsius, for at få det bedste udtryk frem. Her får man sødmen, friskheden og den milde, cremede smag. Opvarmet vil den præsentere sig mere bitter og næsten harsk i sit udtryk, så det anbefaler vi ikke.
Den parres godt med lette kødretter, fisk og sushi, men er også helt fantastisk til spicy retter, hvor den cremede ris-tekstur sætter en lille dæmper på styrken fra chili og lader umamien i retten træde frem på scenen.

Vil du vide mere om Sake?

Så bør du læse vores spændende artikler omkring den forunderlige Sake verden:

10 facts du bør vide om Sake!

Sake tips - her er vores bedste råd!

Sake temperaturer - sådan kan du servere Sake

Produktinformation

Hakutsuru
EA53035
Produktinformation
Alkohol volumen
12,5%
Indhold volumen
300ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
70%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, ris, koji, gær