Sake Chika Sake Cup Junmai Ginjo 200ml EA53200

Chika Sake Cup Junmai Ginjo 200ml

Chika Sake Cup er en letdrikkelig Sake i en sød kop med den søde karakter Chika og hendes lille kat Haku. Perfekt til sushi og mange andre japanske retter.

39,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Chika Sake Cup er smooth og forfriskende fra start til slut. Let fyldig og let tør med lette aromaer af honning og sukkerrør, samt noter af ristet mandel og cashewnødder på næsen. Subtile antydninger af pære, grapefrugt, anis og mørk chokolade med en kort og let finish.

Kan serveres både afkølet og let opvarmet.
For opvarmning, fjern da plastlåget, og træk derefter aluminiumslåget af. Anbring koppen, udækket, i en gryde med varmt vand i 2-3 minutter eller opvarm i en mikrobølgeovn i ikke mere end 1 minut.
VARM IKKE MED PLAST ELLER ALUMINIUM LÅG PÅ!

Hakutsuru, der er bryggeriet bag Chika Sake Cup, blev grundlagt i 1743 i Nada-distriktet i Kobe og er et af de største Sake bryggerier i Japan.

Elegant, tankevækkende og lækker Sake definerer Hakutsuru, men utrættelig innovation placerer dem i en klasse for sig. Uanset om det er forståelse af vandkilder på molekylært niveau, bygning af en facilitet til at skabe enestående gær eller udvikling af sin egen Sake-specifikke ris, Hakutsuru Nishiki, er det dedikationen til forskning og udvikling, der forklarer Hakutsurus opstigning til toppen af et århundreder gammelt håndværk.

Læs hele historien om Chika, hendes kat Haku og om Chika Sake Cup generelt på chikasakecup.com

Produktinformation

Hakutsuru
EA53200
Produktinformation
Alkohol volumen
13,5%
Indhold volumen
200ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er poleret væk)
22%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Ris, vand, gær, kojiDu vil eventuelt også synes om