Beskrivelse
Denne junmai ginjo har subtile mineralske og autolytiske noter med spor af nødder og frugt som blomme og tranebær. Den er medium-fyldig, luftig og dejlig blomstret og musket. Den afrundes af en tør og vedholdende krydret aroma.
Brygget med Hiroshima's unikke sake ris 'Hattan Nishiki' og sake gær #9. Det giver denne junmai ginjo-shu en dyb, kompleks smag, der udvikler sig i glasset, og som kan serveres ved flere forskellige temperaturer for forskellige smagsoplevelser. Prøv den fra afkølet til opvarmet for at opleve den unikke kompleksitet på forskellige måder.
Maboroshi's egne ord om denne sake:
"Da vi udnyttede kraften i vores bryggeris egen gær og omhyggeligt bevarede teknikker, der blev lært af tidligere sake mestre, var vi beærede over at producere sake valgt til den kejserlige nytårsfest i tre år fra 1949 til 1952. Lige siden har al vores specielle sake, skabt med disse originale teknikker, fået navnet “Maboroshi”. Med dette særlige produkt søger vi at vende tilbage til sakens rødder, ved at lave en tilsyneladende enkel, men alligevel dyb og smagsfuld sake. Vi inviterer dig til at smage selv."
Produktinformation
Produktinformation
- Alkohol volumen
- 15,4%
- Indhold volumen
- 300ml
- Produceret i
- Japan
- Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
- 55%
Salg af alkohol
Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. /
Vand, ris, koji, gær