Sake Masumi SHIRO White Junmai Ginjo Sake 300ml EB82934

Masumi SHIRO White Junmai Ginjo Sake 300ml

SHIRO White er en fantastisk let "session" sake fra Masumi, der har et let, blomstret og frugtigt udtryk, en let alkohol og en frisk smagspalette.

109,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

SHIRO er en skøn, letdrikkelig sake med milde aromaer af banan, æbleskræl og frisk fennikel der stille og roligt fører til en smag der er blidt sød og oplyst af syrlighed og dvælende velsmagende umami. Her går noterne fra duften igen og skaber en lækker samhørighed hvor en tydelig fornemmelse af banan og æble løftes af den lette, forfriskende alkohol.
En "Session Sake" der med sit milde og nærmste opløftede, lette udtryk, gør det let at nyde glas efter glas.

Masumi SHIRO White fremstilles på Sankei Nishiki og Hitogokochi ris fra Nagano præfekturet og den famøse Masumi No. 7 gær - en gær der oprindeligt blev udviklet af Masumi i 1946, og som i dag er vidt udbredt i Sake produktion over hele Japan.

Masumi SHIRO White går fortrinligt til friske grøntsager, salater med citrus, grillede rejer & kylling, mejeriprodukter og osteretter.

Det anbefales at servere denne sake afkølet, men den kan også sagtens nydes opvarmet. Læs mere om Sake serveringstemperaturer her.

Hør mere om SHIRO White og Masumi som bryggeri i denne video med eksperten Keith Norum:

Produktinformation

Masumi
EB82934
Produktinformation
Alkohol volumen
12%
Indhold volumen
300ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
55%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, ris, koji, gærDu vil eventuelt også synes om