Sake Masumi KURO Black Junmai Ginjo Sake 720ml EB82897

Masumi KURO Black Junmai Ginjo Sake 720ml

KURO Black er en fantastisk sake fra Masumi, der har en frugtig aroma med noter af æble og banan og en umami-fyldt finish med flot kompleksitet.

279,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

KURO Black er navngivet efter det klassiske japanske lakerede service, der har en glat, blank, sort overflade.
Denne sake afspejler den sorte farve med sin bløde mundfylde, den rene og friske smag, samt de frugtige noter. En super flot balance der giver en fløjlsblød fornemmelse og en udsøgt kompleksitet i både smag og aroma.
Noterne der først rammer næsen er af grøn banan og æble, men på smagen finder man også umami noter og en fin syrlighed med mælkesyre noter. 

Masumi KURO Black fremstilles på Sankei Nishiki fra Nagano præfekturet, Yamada Nishiki ris fra Hyogo præfekturet og den famøse Masumi No. 7 gær - en gær der oprindeligt blev udviklet af Masumi i 1946, og som i dag er vidt udbredt i Sake produktion over hele Japan.

Masumi KURO Black går fortrinligt til retter med skaldyr, fisk med mørkt kød og grønne grøntsager som asparges, artiskok og rucola.

Det anbefales at servere denne sake afkølet, men den kan også sagtens nydes opvarmet. Læs mere om Sake serveringstemperaturer her.

Hør mere om KURO Black og Masumi som bryggeri i denne video med eksperten Keith Norum:

Produktinformation

Masumi
EB82897
Produktinformation
Alkohol volumen
15%
Indhold volumen
720ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
55%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, ris, koji, gærDu vil eventuelt også synes om