Masumi Okuden Kanzukuri Junmai Sake 300ml - Masumi bryggeriets traditionelle Junmai Sake. Blid og mild i alle aspekter, med subtile, organiske smage og et strejf af ris-sødme.

Masumi Okuden Kanzukuri Junmai Sake 300ml

Masumi bryggeriets traditionelle Junmai Sake. Blid og mild i alle aspekter, med subtile, organiske smage og et strejf af ris-sødme.

109,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Okuden Kanzukuri har en blid duft af bær, melon og jordede noter. En semi-blomstret smag mødes af en flot mundfylde med smag af tørret frugt, der kulminerer i en tør afslutning. Viskositeten er lidt tyk, og den fornemmes meget blid i munden. De rigelige aminosyrer i denne Junmai giver den en komplet rundhed, der forstærkes yderligere ved opvarmning.

Masumi Okuden Kanzukuri fremstilles på Miyama Nishiki og Hitogokochi fra Nagano præfekturet og den famøse Masumi No. 7 gær - en gær der oprindeligt blev udviklet af Masumi i 1946, og som i dag er vidt udbredt i Sake produktion over hele Japan.

Masumi Okuden Kanzukuri går fortrinligt til klassiske japanske retter som yakitori, teriyaki, sukiyaki, nabe hotpot og grillet fisk.

Det anbefales at servere denne sake opvarmet, men den kan også sagtens nydes afkølet. Læs mere om Sake serveringstemperaturer her.

Se mere om Masumi som bryggeri i denne video:

Produktinformation

Masumi
EB82534
Produktinformation
Alkohol volumen
15%
Indhold volumen
300ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
70%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Ris, vand, koji, gær



Du vil eventuelt også synes om