Beskrivelse
Det er selvfølgelig altid bedst at lave dashi (suppe bouillon) fra bunden af katsuobushi, niboshi eller kombu, men nogle gange har man bare ikke tiden til at lave mad helt fra bunden. Heldigvis er der en genvej. Marutomo Konbu Katsuo Dashi er en færdiglavet, koncentreret Dashi, klar til brug. Den skal blot fortyndes med vand efter behov.
Denne version, kaldet Konbu Katsuo, er fremstillet hovedsageligt af Konbu tang og Katsuobushi (tørret tun), men indeholder også Niboshi (tørret ansjos). Det giver en komplekt og utroligt umamifyldt smag. Super praktisk at have i skabet derhjemme, så man lynhurtigt kan lave et væld af lækre, japanske retter.
Foreslåede blandingsforhold:
Dipping sauce: 1:3
Suppe: 1:5
Ten-tsuyu: 1:3
Donburi-tsuyu: 1:2/3
Produktinformation
Produktinformation
- Indhold volumen
- 500ml
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml
Vand, SOJAsauce (salt, affedtede SOJABØNNER, HVEDE, fruktosesirup, SOJABØNNER, alkohol), sukker, salt ,alkohol (4,2%), smagsforstærkere (E621, E635), tørret FISK (1,8%) (ægte BONITO, ANSJOS), tangekstrakt (0,3%), FISKeekstrakt, tang (0,1%), sødet alkoholisk madlavningsvin lavet på ris.
Energi (kJ) | 306 kJ |
Energi (kcal) | 72 kcal |
Fedt | <0,5 g |
(heraf mættet) | <0,1 g |
Kulhydrat | 15 g |
(heraf sukkerarter) | 12 g |
Protein | 3 g |
Salt | 9,6 g |