Daisho Wasabi Mentsuyu Sauce Base 180ml
Japansk Mentsuyu base til dyppesauce og suppe til nudler med en smagfuld, skarp profil fra wasabi. Velegnet til retter som Zaru Soba, Somen og Tsukemen.
Stjernegod service - du skal altid være tilfreds :)
Fra kr. 39 - gratis fragtmulighed ved køb over 399
Super hurtig levering - kun 1-2 hverdage!
Beskrivelse
Japansk mentsuyu er en koncentreret smagsgivende base, der er perfekt til den sommervenlige kolde somen nudelret såvel som til tempura-dyp eller andre typer saucer og supper, der serveres med soba, ramen og udon nudler.
Udgaven fra Kyushu-baserede Daisho er baseret på saltsød sojasauce, eddike og karakteristisk frisk, skarphed fra wasabi. En super autentisk smagsprofil, der med garanti vil tilfredsstille sammen med de fleste retter.
Prøv at benytte den opblandede mentsuyu som kaketsuyu, hvor suppen varmes og hældes over kogte nudler for at skabe en varmende nudelsuppe, og tsuketsuyu, som bogstaveligt betyder "dyppesuppe" til kolde nudler, hvor også mentsuyu-dyppesaucen serveres kold.
Blandingsforhold
Basen er tredobbeltkoncentreret og 1 del base til 2 dele vand er et godt udgangspunkt for somen, zaru soba og de fleste øvrige madlavningsbehov.
Produktinformation
Produktinformation
- Indhold volumen
- 180g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Sojasauce (SOJABØNNER, HVEDE), glukose-fruktosesirup, sukker, salt, eddike, proteinhydrolysat (SOJABØNNE), rapsolie, gærpulver, wasabi, alkohol, farvestof (E150a), smagsforstærkere (E621, E635, E631), aroma, fortykningsmiddel (E415).
Allergener: soja, gluten
Oprindelse: Kyushu, Japan
| Energi (kJ) | 640 kJ |
| Energi (kcal) | 151 kcal |
| Fedt | 0,7 g |
| (heraf mættet) | 0,19 g |
| Kulhydrat | 32,3 g |
| (heraf sukkerarter) | 27,3 g |
| Protein | 3,8 g |
| Salt | 9,9 g |