STOP MADSPILD (BEDST FØR 01/11/25) - Ramen Suppebase Shio G 1kg
Koncentreret suppeafkog til nudler med let og enkel japansk saltsmag og en super cremet konsistens. Brug den f.eks. til Yuzu Shio Ramen i ægte Hakodate stil!
Stjernegod service - du skal altid være tilfreds :)
Fra kr. 39 - gratis fragtmulighed ved køb over 399
Super hurtig levering - kun 1-2 hverdage!
Beskrivelse
Ramen kan virke en smule skræmmende at give sig i kast med.
Der skal koges en suppebase i flere timer og bruges mange ingredienser, hvilket ofte bliver en for stor opgave i en travl hverdag, hvor man ellers blot kunne trænge til en varm og smagfuld skål ramen.
Det er der nu råd for! Her er nemlig en suppebase, der blot skal blandes op med vand - uden at man går på kompromis med smagen!
Det bliver også super billigt at lave Ramen derhjemme med denne suppebase - i posen er der til 20 portioner, hvilket giver en pris pr. portion på kun 7,45 kr.!
Så med denne Ramen base får du ikke bare ægte japansk Ramen smag i restaurant-kvalitet - du får det også til en vildt god pris!
Friske ramen nudler finder du her.
Salt-ramen er en af de mest klassiske typer ramen, du kan få serveret i Japan, og denne fra Somi er klar i farven og let at spise, som en salt-ramen skal være det. Et rigtigt godt alternativ, hvis man trænger til noget mindre tungt end f.eks. en tonkotsu eller miso-baseret ramen.
Kål og tang giver suppen krop og lækre ingredienser som hvidløg, shiitake, hvid peber, risklidolie, bambusskud og sojasauce byder på en fantastisk smag, der vil kunne tilfredsstille langt de flestes smagsløg.
Prøv f.eks. den aromatiske Yuzu Shio Ramen, som især byen Hakodate i den nordligste del af Japan er kendt for at servere.
Blandingsforhold 1:8
Shio G ramen-suppebasen er i øvrigt også velegnede til vegetarer/veganere.
Tilberedning
- Simpel Shio Ramen
Bland suppebasen i forholdet 1:8 med kogt vand i en suppe- eller hotpot-gryde f.eks. til større selskaber eller anret direkte i din skål for en enkelt portion. Suppesmagen kan varieres yderligere ved at kombinere 1 del base med 8 dele vegetarisk eller animalsk ikke-saltet fond.
Tilsæt evt. en af vores aromatiske chiliolier eller lav din egen hvidløgsolie ved at simre 2 hoveder hvidløg i 3,5 dl rapsolie på lavt blus i 10-20 min. Sigt hvidløgene fra og afkøl inden brug.
Anret med furikake, blancheret kål og forårsløg.
- Yuzu Shio Ramen
Bland din suppe som ovenstående og tilsmag med ca. 1 tsk yuzu-juice pr. portion.
Tilsæt evt. en smagsolie og anret med marinerede bambusskud, store stykker nori-tang og skiver af stegt marineret ekstra-firm tofu.
- Traditionel Hakodate Shio Ramen
Bland din suppe som ovenstående og tilsmag med ca. 1 tsk yuzu-juice pr. portion.
Indfang følelsen af den gamle snedækkede havneby ved at tilsætte ekstra konbu for et pift af havet og evt. ekstra shiitake. Benyt en færdig konbu dashi (pulver eller flydende) eller tilsæt et 5 cm. stykke konbu og 2 håndfulde shiitake svampe, og lad dem koge med i suppen. Tag begge dele ud inden servering og gem til senere eller benyt dem til at lave en skøn sideret såsom tsukudani.
Anret med marinerede bambusskud, blancheret spinat, store stykker nori-tang og ristede sesamfrø.
Find inspiration og flere opskrifter til ramen i bøger som Vegan Ramen, Ramen, Ivan Ramen, Ramen Obsession og Ramen - Japanske nudler og Sideretter.
Somi Shio G Ramen omrystes grundigt før brug og bør opbevares på køl efter åbning.
Suppebasen holder sig fint 2-3 måneder efter åbning, så længe posen et tæt lukket og opbevares på køl.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 1kg
- Produceret i
- Japan
Madspild? MOTTAINAI! Det er altid ærgerligt, når gode ting går til spilde.
Især når der er tale om langtidsholdbare produkter, som er gode langt ud over den påtrykte bedst-før dato, men som alligevel sorteres fra ved det første øjekast på mærkningen.
En bedst-før dato er ikke det samme som en udløbsdato, og en bedst-før dato er måske endda en ‘bedst-før, men også god ud over’-dato, hvilket i særdeleshed gælder de mange asiatiske varer, vi tager hjem til WakuWaku.
Disse varer påtrykkes, til forskel fra EU-baserede varer med 24 måneder før bedst-før datoen, ofte en kortere bedst-før dato ud fra et ønske om at signalere optimal friskhed.
Dette kan være på helt almindelige tørvarer som chokolade, nudler og sauce, der i mikrobiologisk henseende ikke er i risiko for fordærvelse, men som ifølge bedst-før datoen alligevel kun smager godt i op til 12 måneder fra produktion. En sådan tørvare kan derefter potentielt være flere måneder undervejs på havet, før den ankommer til vores varelager.
Skal denne vare blot kasseres, hvis den ikke når at blive solgt inden den angivne dato?
Det, synes vi, er en skam at gøre, og det synes mange klimabevidste japanere i princippet også. “Mottainai”, siger de. Sikke et spild.
Som en del af løsningen finder du i udvalget en række ‘STOP MADSPILD’ produkter til nedsat pris, så de lækre sager med kort BBD kan komme jer, kunderne, til gode, og vi kan få dækket vores logistikomkostninger.
Ved at indkøbe ‘STOP MADSPILD’- tilbud er du derfor med til at støtte virksomhedens arbejde med at reducere madspild samtidig med, at du kan prøve nogle af de sjove og spændende produkter til få penge.
Se her for mere læsning om datomærkning og Fødevarestyrelsens gode råd omkring Madspild :)
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Vand, rapsolie, salt, hydrolyseret protein (soja, majs), sukker, sojasauce (vand, sojabønner, hvede, salt), gærekstrakt, tørret hvidløg, kålekstrakt (kål, glukose, maltodextrin, salt), tangekstrakt, hvidløgspasta, smagsolie (risklidolie, porre), fortykningsmidler (E1442, E415), tørret løg, løgekstrakt, hvid peber, shiitake svampeekstrakt, ingefærpulver, bambusskudpulver, konserveringsmiddel (E270).
Velegnet til vegetarer/veganere. Blandingsforhold 1:8
Allergener: soja, gluten
Oprindelse: Japan
| Energi (kJ) | 726 kJ |
| Energi (kcal) | 175 kcal |
| Fedt | 13,0 g |
| (heraf mættet) | 1,0 g |
| Kulhydrat | 11,0 g |
| (heraf sukkerarter) | 6,6 g |
| Protein | 3,1 g |
| Salt | 16,0 g |