Yuzu Shio Ramen - Den Store Pakke
Her får du grundingredienserne til at fremkalde 10 autentisk smagende ramen-portioner af japansk Yuzu Shio Ramen hjemme i eget køkken :)
I stedet for 468,00 kr.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Salt-ramen er en af de mest klassiske typer ramen, du kan få serveret i Japan, og denne fra Somi er klar i farven og let at spise, som en salt-ramen skal være det. Et rigtigt godt alternativ, hvis man trænger til noget mindre tungt end f.eks. en tonkotsu eller miso-baseret ramen.
Kål og tang giver suppen krop og lækre ingredienser som hvidløg, shiitake, hvid peber, risklidolie, bambusskud og sojasauce byder på en fantastisk smag, der vil kunne tilfredsstille langt de flestes smagsløg.
Kombineret med Yuzu, som især byen Hakodate i den nordligste del af Japan er kendt for at servere, får du en overordentligt aromatisk og lækker Yuzu Shio Ramen!
Shio G ramen-suppebasen er i øvrigt også velegnede til vegetarer/veganere.
Simpel Shio Ramen
Bland suppebasen i forholdet 1:8 med kogt vand i en suppe- eller hotpot-gryde f.eks. til større selskaber eller anret direkte i din skål for en enkelt portion. Suppesmagen kan varieres yderligere ved at kombinere 1 del base med 8 dele vegetarisk eller animalsk ikke-saltet fond.
Tilsæt evt. en af vores aromatiske chiliolier eller lav din egen hvidløgsolie ved at simre 2 hoveder hvidløg i 3,5 dl rapsolie på lavt blus i 10-20 min. Sigt hvidløgene fra og afkøl inden brug.
Anret med furikake, blancheret kål og forårsløg.
Yuzu Shio Ramen
Bland din suppe som ovenstående og tilsmag med ca. 1 tsk yuzu-juice pr. portion.
Tilsæt evt. en smagsolie og anret med marinerede bambusskud, store stykker nori-tang og skiver af stegt marineret ekstra-firm tofu.
Traditionel Hakodate Shio Ramen
Bland din suppe som ovenstående og tilsmag med ca. 1 tsk yuzu-juice pr. portion.
Indfang følelsen af den gamle snedækkede havneby ved at tilsætte ekstra konbu for et pift af havet og evt. ekstra shiitake. Benyt en færdig konbu dashi (pulver eller flydende) eller tilsæt et 5 cm. stykke konbu og 2 håndfulde shiitake svampe, og lad dem koge med i suppen. Tag begge dele ud inden servering og gem til senere eller benyt dem til at lave en skøn sideret såsom tsukudani.
Anret med marinerede bambusskud, blancheret spinat, store stykker nori-tang og ristede sesamfrø.
Find inspiration og flere opskrifter til ramen i bøger som Vegan Ramen, Ramen, Ivan Ramen, Ramen Obsession og Ramen - Japanske nudler og Sideretter.
Produktbillede er vejledende. Indhold kan skifte afhængigt af tilgængelighed. Se altid varelisten for eksakt indhold.