Nihon Shokken Soy Milk Ramen Suppebase 2kg
Koncentreret suppebase fra Nihon Shokken baseret på sojamælk med smagsgivende miso, ingefær og løg for en kompleks umamifyldt ramen-oplevelse.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Ramen kan virke en smule skræmmende at give sig i kast med.
Der skal koges en suppebase i flere timer og bruges mange ingredienser, hvilket ofte bliver en for stor opgave i en travl hverdag, hvor man ellers blot kunne trænge til en varm og smagfuld skål ramen.
Det er der nu råd for! Her er nemlig en suppebase, der blot skal blandes op med vand - uden at man går på kompromis med smagen!
Denne Soy Milk ramen fra Nihon Shokken er fantastisk cremet uden at være tung at spise, som f.eks. tonkotsu ramen kan være det. Sojamælk giver suppen krop og lækre ingredienser som hvidløg, ingefær, sesampasta, peber og sojasauce byder på en fantastisk smag, der vil kunne tilfredsstille langt de flestes smagsløg.
Denne ramen er derfor særligt velegnet at servere for gæster, der har forskellige ønsker til toppings og chilistyrke. Med en solid base er den nemlig super nem at gøre til sin helt egen med hver eneste portion!
Nihon Shokken ramen-suppebaser er i øvrigt også velegnede til vegetarer/veganere.
Tilberedning
Bland suppebasen i forholdet 1:5-6 med kogt vand i en suppe- eller hotpot-gryde til f.eks. større selskaber eller anret direkte i din skål for en enkelt portion. Suppesmagen kan tilmed varieres yderligere ved at kombinere 1 del base med 10 dele vegetarisk eller animalsk ikke-saltet fond.
Ønsker du at servere en ekstra indbydende ramen for dine gæster, kan du med fordel gøre dette i vores flotte japanske ramen-skåle samt anrette med tilbehør og lækre toppings som tatsoi eller mizuna kål, edamame, sesamfrø, spicy peanuts, bønnespirer og chiliolie.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 2kg
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Stabilisatorer (E420, E965), vand, sojasauce (salt, sojabønner, hvede), hydrolyseret protein (hvedegluten, majsgluten, salt), udvundet fedt og olie (rapsolie, sojabønneolie, vand, salt), miso (sojabønner, vand, ris, salt), salt, sojaproteinpulver (4,8%), revet ingefær, tørret kartoffelmos, sojabønnepulver (sojabønner, hvede), revet hvidløg, sesampasta, gærekstrakt, løgpulver, peber, kostfibre, ingefærpulver, hvidløgspulver.
Allergener: soja, sesam, gluten
Oprindelse: Japan
Omrystes før brug. Bør opbevares på køl efter åbning.
Suppebasen holder sig fint 2-3 måneder efter åbning, så længe den opbevares på køl, og låget lukkes tæt til.
Energi (kJ) | 735 kJ |
Energi (kcal) | 180 kcal |
Fedt | 4,7 g |
(heraf mættet) | 0,2 g |
Kulhydrat | 28,1 g |
(heraf sukkerarter) | 0,0 g |
Protein | 6,2 g |
Salt | 8,9 g |