Daisho Yuzu & Sudachi Citrus Mentsuyu Sauce Base 185g - Japansk Mentsuyu base til dyppesauce og suppe til nudler med en frisk citrusprofil fra yuzu og sudachi. Velegnet til retter som Zaru Soba, Somen og Tsukemen.

Daisho Yuzu & Sudachi Citrus Mentsuyu Sauce Base 185g

Japansk Mentsuyu base til dyppesauce og suppe til nudler med en frisk citrusprofil fra yuzu og sudachi. Velegnet til retter som Zaru Soba, Somen og Tsukemen.

29,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Japansk mentsuyu er en koncentreret smagsgivende base, der er perfekt til den sommervenlige kolde somen nudelret såvel som til tempura-dyp eller andre typer saucer og supper, der serveres med soba, ramen og udon nudler. 

Udgaven fra Kyushu-baserede Daisho er baseret på saltsød sojasauce, eddike og karakteristisk frisk og let bitter syrlighed fra både yuzu og sudachi lime - en Tokushima citrusspecialitet, der sammen med sojasaucen introducerer umamismag og liflig aroma til din nudler. En super autentisk smagsprofil, der med garanti vil tilfredsstille sammen med de fleste retter.

Prøv at benytte den opblandede mentsuyu som kaketsuyu, hvor suppen varmes og hældes over kogte nudler for at skabe en varmende nudelsuppe, og tsuketsuyu, som bogstaveligt betyder "dyppesuppe" til kolde nudler, hvor også mentsuyu-dyppesaucen serveres kold.

Blandingsforhold

Basen er tredobbeltkoncentreret og 1 del base til 2 dele vand er et godt udgangspunkt for somen, zaru soba og de fleste øvrige madlavningsbehov.

Produktinformation

Daisho
LC50647
Produktinformation
Indhold volumen
185g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sojasauce (sojabønner, hvede), glukose-fruktosesirup, sukker, salt, eddike, proteinhydrolysat (sojabønner), sudachi-limejuice, gærpulver, yuzu-citrusjuice, alkohol, smagsforstærkere (E621, E631, E635), farve (E150), konsistensmiddel (E415), aroma.

Allergener: soja, gluten
Oprindelse: Kyushu, Japan

Energi (kJ) 611 kJ
Energi (kcal) 146 kcal
Fedt 0,1 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 32,1 g
   (heraf sukkerarter) 29,9 g
Protein 4,3 g
Salt 10,9 g


Du vil eventuelt også synes om