Eiko Håndlavet Japansk Vodka - En unik håndlavet japansk vodka. EIKO Vodka imponerer både med sin smag og sit udseende. Inkl. flot gaveæske.

Eiko Håndlavet Japansk Vodka

En unik håndlavet japansk vodka. EIKO Vodka imponerer både med sin smag og sit udseende. Inkl. flot gaveæske.

369,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Fra den japanske ø Hokkaido, kommer EIKO VODKA. En fantastisk håndlavet premium vodka som har et smukt udseende og en fantastisk smag. Vodkaen er tripledestilleret og filtreret 4 gange. 

EIKO VODKA er omgivet af mystik, men vi ved at EIKO VODKA er en håndlavet vodka, baseret på japansk korn, som destilleres 3 gange.
Herefter tilsættes det krystalklare kildevand fra Hokkaido og vodkaen filtreres herefter 4 gange gennem et filter med aktivt kul og et sandfilter. Hele produktionen foregår på øen Hokkaido og alle råvarerne stammer også fra øen.

Den skønne vodka har et fantastisk look på både flaske og gaveæske - her er der afbilledet en form for japansk samurai, som er tegnet i en unik stil og med et smukt farvesprog.

Aromaen er sart og delikat og har et let sødligt udtryk. På tungen er den super interessant. Kornet giver en let fylde med lakridsagtige noter – men man smager også en let og mild sødme. Teksturen er blød og lækker. Eftersmagen er mellemlang og ret mild. EIKO VODKA har et friskt udtryk og man mærker næsten ingen brændende alkohol fornemmelse. En meget mild, let og harmonisk vodka.

Produktinformation

EJ08550
Produktinformation
Alkohol volumen
40%
Indhold volumen
700ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Du vil eventuelt også synes om