Masahiro Okinawa Recipe 01 Japansk Gin - En unik japansk gin fra Okinawa med unikke, lokale japanske botanicals og en udfordrende smagspalette. 

Masahiro Okinawa Recipe 01 Japansk Gin

En unik japansk gin fra Okinawa med unikke, lokale japanske botanicals og en udfordrende smagspalette. 

549,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

En spændende japansk gin fra Masahiro destilleriet, der er kendt for at fremstille Awamori (en type risbaseret spiritus), men nu udforsker enebærets herlighed! Udover førnævnte enebær, har destillatorerne i Okinawa brugt guavablade, lang peber, roselle (en type hibiscus), goya (en type melon) og shekwasha (en grøn citrusfrugt, der er hjemmehørende i Okinawa).

Det giver en skarp frugtsødme tempereret af jordet enebær og bladagtige antydninger. Citrusblomst holder den frisk i udtrykket.

Den første ting man bemærker er, at det ikke er som de sædvanlige japanske gin, der ofte er milde i udtrykket. Denne gin har MASSER af smag. Til at destillere denne gin, bruges samme udstyr som man normalt producerer Awamori på. Det efterlader et anderledes og mere robust alkohol udtryk. Derefter er de botaniske urter meget aromatiske og langt fra typiske for den vestlige gane.

Alt i alt en helt unik Japansk gin, til dem der vil prøve noget helt anderledes inden for gin-verdenen.

Produktinformation

EJ12118
Produktinformation
Alkohol volumen
47%
Indhold volumen
700ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.