Suppebaser STOP MADSPILD (BEDST FØR 08/08/22) - Momoya Tsuyu Daitokkuri Sauce 400ml LC00403
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 08/08/22) - Momoya Tsuyu Daitokkuri Sauce 400ml

Tsuyu bouillon - koncentreret bouillon til dig der ønsker at kunne lave japanske supper og andre retter i en fart!

29,00 kr. 54,00 kr. - 25,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Det er selvfølgelig altid bedst at lave sin suppe bouillon fra bunden, men nogle gange har man bare ikke tiden til at lave mad helt fra bunden. Heldigvis er der en genvej. Med denne dobbelt koncentrerede Tsuyu Daitokkuri får du en færdiglavet, koncentreret bouillon, klar til brug. Den skal blot fortyndes med vand efter behov.

Den er perfekt til f.eks. Soba nudelsuppe - opskriften er udviklet ud fra de traditionelle soba restauranter i Japan - men den kan også bruges mere universelt som smagsgiver til et hav af retter som f.eks. Donburi ris-skåle eller Sukiyaki.

Denne version, kaldet Tsuyu Daitokkuri, er fremstillet hovedsageligt af fiskefond fra Katsuobushi (tørret tun), men indeholder også sojasauce og mirin. Det giver en kompleks og utroligt umamifyldt smag. Super praktisk at have i skabet derhjemme, så man lynhurtigt kan lave et væld af lækre, japanske retter.

Produktinformation

Momoya
LC00403
Produktinformation
Indhold volumen
400ml

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Tørret FISKefond (vand, tørret BONITO, tørret MAKREL), SOJAsauce (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), vand, sukker, hon mirin (vand, majs, sirup, ris, alkohol), salt, smagsforstærkere (E621, E631), konserveringsmiddel (E330).

Energi (kJ) 356 kJ
Energi (kcal) 85 kcal
Fedt 0,1 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 15,9 g
   (heraf sukkerarter) 15,9 g
Protein 5,2 g
Salt 7,9 g


Du vil eventuelt også synes om