Shimaya Udon Suppebase 60g - Klassisk japansk suppebase i pulverform med sojasauce og dashi fra bonito og konbu for en umamifyldt smag. Perfekt med lækre, chewy udon nudler :)

Shimaya Udon Suppebase 60g

Klassisk japansk suppebase i pulverform med sojasauce og dashi fra bonito og konbu for en umamifyldt smag. Perfekt med lækre, chewy udon nudler :)

25,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Shimaya Udon suppe består af 8 individuelle pakker med suppepulver, der blot skal blandes op med 250ml vand for at skabe en klassisk kake udon, nabe, tamagoyaki eller chawanmushi.

Smagen af kake udon kommer fra den super enkle dashi-fond med sojasauce, som er en klassiker, der findes på menukortet hos mange en hjemlig japansk restaurant - især dem, hvor man bliver inviteret til at sidde på tatami :)

Somme tider finder man også kake udon i en lysere udgave, som den tager sig i Kansai-regionen, hvor man gerne bruger usukuchi shoyu i stedet for almindelig koikuchi shoyu.

Toppings kan næsten være hvad som helst, men populære valg inkluderer bl.a. naruto (fiskekager), tenkasu (tempura flager), tofu, forårsløg, strimlet nori og togarashi-peber.

Tanuki Udon

Udon hvedenudler med bid, suppebase med soja og dashi samt sprøde (tenkasu) tempura flager på toppen.

Nudelretten er efter sigende navngivet efter både tenkasu og den japanske tanuki vaskebjørn i en form for afledt pun, men ingen ved med sikkerhed, hvorfra navnet er kommet. Navneforvirringen stopper dog ikke der, for der er steder i f.eks. Kyoto, hvor tanuki udon serveres ligesom ankake udon med tyk suppe og revet ingefær i stedet for tenkasu.

Tanuki Udon er derudover også en populær sommerret, når den serveres kold.

Kitsune Udon

Udon hvedenudler med bid, suppebase med soja og dashi samt aburaage/inari age (stegt tofu topping).

Nudelretten er navngivet efter shinto fertilitetsguden Inari Ookamis tjenende hvide kitsune (ræve), der efter sigende både elsker at spise den stegte inari, og hvis ræveører ligner de trekantede tofulommer, som skal flyde på toppen af suppen. Retten får en dejlig umamifyldt smag fra både suppen og den marinerede tofu.

Tilberedning

Kog 250ml vand i en gryde og tilsæt 1 brev af suppepulveret.

Forbered dine valgfrie udon nudler som beskrevet på pakningen, og overhæld dem med den varme Shimaya Udon suppe.

Servér i en udon skål med tenkasu, inari eller naruto som tilbehør og tilføj gerne forårsløg, togarashi og andre toppings :)

Produktinformation

Shimaya
HC00184
Produktinformation
Vægt
60g (8x7,5g)
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / package

Salt, sukker, dextrin, sojasaucepulver(hvede, soja), tørret bonito-pulver(fisk), smagsforstærker (E635), tangpulver, farve (E150), rapsolie.

Allergener: gluten, soja, fisk
Oprindelse: Yamaguchi, Japan

Energi (kJ) 381,6 kJ
Energi (kcal) 120 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 24 g
   (heraf sukkerarter) 24 g
Protein 0,0 g
Salt 29,6 g


Du vil eventuelt også synes om