Suppebaser S&B Oden no Moto Suppebase JA16653
Nedsat pris

S&B Oden no Moto Suppebase

Lækker japansk suppebase i pulverform! Fantastisk smag fuld af umami - perfekt til den klassiske japanske Oden suppe med grøntsager og fisk.

24,00 kr. 29,00 kr. - 5,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne lækre nabemono suppebase er baseret på sojasauce og tang - hvilket giver en fantastisk dybde i smagen.
Den kan bruges som base til almindelig suppe, men bliver hovedsageligt benyttet til den klassiske Oden suppe, hvor man lader kogte æg, daikon (kinaradisse), konjac og andre ingredienser simre i suppebasen, for at fremhæve smagen.

Oden suppe serveres ofte som streetfood, og har du været i Japan, er du måske stødt på et kar i Family Mart eller 7-11 hvor forskellige ingredienser står og simrer, klar til at komme i en skål og blive nydt som et hurtigt, mættende og tilfredsstillende varmt måltid.

Suppebasen kan bruges til mange forskellige ingredienser - alt fra grøntsager til fisk og kød - uanset hvad du putter i denne suppebase, er du garanteret en grundlæggende god smag med masser af umami.

Basen kan også bruges til Udon nudelsuppe og japanske Fried Rice.

Suppen kommer i pulverform som blot skal blandes med varmt vand, og så skal du ikke gøre andet end at hælde den i din gryde (eller din hotpot hvis du har sådan en), og tilføje dine yndlings ingredienser.

Pakken indeholder 6 breve suppeblanding som hver blandes op med ca. 240ml vand for at give 1 portion Oden suppe.

Suppen er også perfekt til den japanske vinterdrik 'Dashiwari' hvor suppen blandes med varm sake og evt. toppes med Togarashi for at give ekstra varme på de iskolde vinterdage med metervis af sne.

Produktinformation

S & B
JA16653
Produktinformation
Vægt
80g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Salt, sojasauce (SOJABØNNER, HVEDE, salt, dextrin), smagsforsærkere (E621, E631, E627), glukose, gærekstrakt, kelp-ekstrakt, farvestof (E150a), majsolie, konsistensmiddel (E412).

Energi (kJ) 720 kJ
Energi (kcal) 172 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 29 g
   (heraf sukkerarter) 0,8 g
Protein 14 g
Salt 27 g