Itogaki - fintskåret tørret og røget bonito tun
Silketynde tråde af tørret og røget bonito tun - en autentisk japansk specialitet
Wadakyu er en af verdens mest anerkendte producenter af Katsuobushi - de elskede og vidt brugte bonito tunflager.
Wadakyu's (også kendt som WadaQ) største butik blev startet i 1925 ligger i hjertet af Tsukiji, verdens største engrosmarked for fisk og skaldyr (såvel som et af de største engrosmarkeder for fødevarer af enhver art). Deres største forretning er fremstilling, eksport og distribution af Katsuobushi af høj kvalitet. Katsuobushi-produkter er en af nøgleingredienser i det japanske køkken, og det bruges i alt fra restauranter på tophoteller og ryotei (japanske traditionelle restauranter), til helt almindelige familier. De højtelskede Katsuobushi-produkter er værdsat for deres aroma og smag.
Silketynde tråde af tørret og røget bonito tun - en autentisk japansk specialitet
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Kombu er tørret tang, også kendt som Konbu eller Kelp. Denne udgave er såkaldt MA Kombu, der betragtes som noget af det bedste konbu i Japan.
Delikate flager af tørret, røget yellowfin tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Niboshi er delikate, tørrede sardiner der i Japan bruges til bl.a. den umamifyldte Dashi fond og traditionelle japanske snacks.
Kombu er tørret tang, også kendt som Konbu eller Kelp. Denne udgave er såkaldt MA Kombu, der betragtes som noget af det bedste konbu i Japan.
Silketynde flager af tørret og røget blæksprutte - en autentisk japansk specialitet