Beskrivelse
Itogaki er ideelt til topping af retter - de ultra tynde, nærmest silkeagtige tråde, giver et helt unikt udseende og ikke mindst en fantastisk tekstur.
Kan også med fordel bruges i Onigiri eller hjemmelavet Furikake, da de fine strimler gør det lettere at arbejde bonito tunen ind mellem riskornene.
Bør opbevares mørkt og køligt. For optimal smag og friskhed efter åbning, bør Itogaki opbevares i køleskabet og konsumeres inden for 1 uge.
Produktinformation
PA60057
Produktinformation
- Vægt
- 20g
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
100% BONITO (bugstripet bonit - katsuwonus pelamis)
Energi (kJ) | 1563 kJ |
Energi (kcal) | 369 kcal |
Fedt | 5,2 g |
(heraf mættet) | 1,7 g |
Kulhydrat | 0,1 g |
(heraf sukkerarter) | 0,1 g |
Protein | 80,6 g |
Salt | 0,3 g |