Shochu Kawabe Kome Shochu 720ml EG04592

Kawabe Kome Shochu 720ml

Shochu baseret på ris. Frisk smag med mild sødme og tydelige noter af ris.

296,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Kome Shochu er baseret på ris (米焼酎 komejōchū)

Kawabe-flodbredden er belagt med rismarker, og her finder man Kazuki Yoneda, en landmand, der har dyrket ris i 50 år. Hans ris bliver brugt til at lave Kawabe Shochu.

Kawabe-floden, der strømmer gennem landsbyen Itsuki, inden den munder ud i Kuma-floden i Sagara irrigerer de fleste rismarker i regionen. Men Mr. Yoneda bruger endnu renere vand fra en ferskvandskilde, der pumper fire tons vand ud hvert minut ved stabile 17 ° C, selv om sommeren. Siden 2006 har Kawabe-floden i 12 år været navngivet af ministeriet for jord, infrastruktur og transport som det smukkeste vand ud af alle floderne i Japan.

Brygget på overlegent vand og lokal ris fra Sagara landsbyem, dyrket i det selv samme vand, er det ikke nogen overraskelse, at Kawabe blev tildelt Best of Shochu-prisen på Los Angeles Wine & Spirits Competition i 2013, det første år der blev givet en pris i kategorien Shochu.

Smagen er frisk med en mild sødme og tydelige noter af ris. Fremtræden, klar mineralsk alkohol med en let mundfylde.

Produktinformation

EG04592
Produktinformation
Alkohol volumen
25%
Indhold volumen
720ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Du vil eventuelt også synes om