Beskrivelse
Kome Shochu er baseret på ris (米焼酎 komejōchū)
Kawabe-flodbredden er belagt med rismarker, og her finder man Kazuki Yoneda, en landmand, der har dyrket ris i 50 år. Hans ris bliver brugt til at lave Kawabe Shochu.
Kawabe-floden, der strømmer gennem landsbyen Itsuki, inden den munder ud i Kuma-floden i Sagara irrigerer de fleste rismarker i regionen. Men Mr. Yoneda bruger endnu renere vand fra en ferskvandskilde, der pumper fire tons vand ud hvert minut ved stabile 17 ° C, selv om sommeren. Siden 2006 har Kawabe-floden i 12 år været navngivet af ministeriet for jord, infrastruktur og transport som det smukkeste vand ud af alle floderne i Japan.
Brygget på overlegent vand og lokal ris fra Sagara landsbyem, dyrket i det selv samme vand, er det ikke nogen overraskelse, at Kawabe blev tildelt Best of Shochu-prisen på Los Angeles Wine & Spirits Competition i 2013, det første år der blev givet en pris i kategorien Shochu.
Smagen er frisk med en mild sødme og tydelige noter af ris. Fremtræden, klar mineralsk alkohol med en let mundfylde.
Produktinformation
Produktinformation
- Alkohol volumen
- 25%
- Indhold volumen
- 720ml
Salg af alkohol
Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.