Beskrivelse
Mugi Shochu er typisk en let, klar drik der fremstilles ved hjælp af hvid ris koji og lavtryksdestillation. Tsukushi Kuro tager dette et skridt videre ved hjælp af atmosfærisk destillation. Ofte er "Shiro" (hvid) eller "Kuro" (sort) betegnelser for koji-typen såsom Ginza no Suzume Shiro og Kuro, men i dette tilfælde angiver farven mere blandingens righed med hvid reflekterende "lys og ren" og sort "rig og dyb".
Resultatet er en rig, smagfuld Shochu med svagt ristede aromaer og en varm mundfølelse. Sødmen opretholdes gennem den umiddelbare smagsoplevelse, mens de ristede toner hænger ved i eftersmagen. I modsætning til Shochu på ristet korn som Nisho Yoshida's Kintaro eller den ristede boghvede Shochu, Towari, har Tsukushi Kuro mere en essens eller antydning af ristede smagsnoter.
Produktinformation
Produktinformation
- Alkohol volumen
- 25%
- Indhold volumen
- 720ml
Salg af alkohol
Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.