Shochu/Soju Tsukushi Mugi Shochu 720ml EG00602

Tsukushi Mugi Shochu 720ml

Mugi Shochu baseret på byg - en autentisk japansk alkohol 

279,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Mugi Shochu er typisk en let, klar drik der fremstilles ved hjælp af hvid ris koji og lavtryksdestillation. Tsukushi Kuro tager dette et skridt videre ved hjælp af atmosfærisk destillation. Ofte er "Shiro" (hvid) eller "Kuro" (sort) betegnelser for koji-typen såsom Ginza no Suzume Shiro og Kuro, men i dette tilfælde angiver farven mere blandingens righed med hvid reflekterende "lys og ren" og sort "rig og dyb".

Resultatet er en rig, smagfuld Shochu med svagt ristede aromaer og en varm mundfølelse. Sødmen opretholdes gennem den umiddelbare smagsoplevelse, mens de ristede toner hænger ved i eftersmagen. I modsætning til Shochu på ristet korn som Nisho Yoshida's Kintaro eller den ristede boghvede Shochu, Towari, har Tsukushi Kuro mere en essens eller antydning af ristede smagsnoter.

Produktinformation

EG00602
Produktinformation
Alkohol volumen
25%
Indhold volumen
720ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.